Notiks orientēšanās festivāls Daugavpilī

2015. gada 12.septembrī Daugavpils būs jau ceturtā Latvijas pilsēta, kura uzņems orientēšanās festivālu jeb O!Festivālu. Pasākuma ietvaros pilsētas iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāts izmēģināt spēkus četrās dažādās orientēšanās disciplīnās.

O!Festivālu rīko Latvijas Orientēšanās federācija sadarbībā ar Orientēšanās klubu "Stiga" un Daugavpils Sporta pārvaldi. Pasākums norisināsies Eiropas Sporta nedēļas ietvaros. O!Festivāls ir orientēšanās diena, kuras garumā visiem interesentiem ir iespēja iepazīties ar orientēšanās sporta pamatiem, izmēģinot vienu vai vairākas orientēšanās disciplīnās. Tā kā orientēšanās sports iekļauj aktīvu pārvietošanos, šī ir arī lieliska iespēja iepazīt O!Festivāla norises pilsētu. Līdz šim līdzīga veida pasākumi notikuši Ventspilī, Siguldā un Smiltenē.

Daugavpilī būs iespējams izmēģināt foto orientēšanos, sprinta orientēšanos, orientēšanos labirintā un foto leģendu. Būs iespējams startēt gan tikai vienā no veidiem, vai izmēģināt visus. Pateicoties Daugavpils pašvaldības atbalstam, ik vienam dalība būs bez maksas.

O!Festivāla galvenais organizators Matīss Ratnieks stāsta: "Ja esat gribējuši izmēģināt orientēšanās sportu, bet ir bail apmaldīties mežā vai ir sarežģīti nokļūt līdz orientēšanās sacensību norises vietām, tad O!Festivāls, kas norisināsies pilsētas centrā, ir lieliska iespēja iepazīt orientēšanās sportu pazīstamos un drošos apstākļos. Aicinu visus izmēģināt, kā tas ir - atrast pašam savu ceļu!"

O!Festivāla sacensību centrs atradīsies Daugavpilī, Vienības laukumā un 12. septembrī būs atvērts no 11.00 līdz 16.00. Tur būs iespējams startēt visos pieminētajos orientēšanās veidos, kā arī instruktoru pavadībā apgūt orientēšanās pamatiemaņas.

Vairāk informācijas par O!Festivālu var atrast mājaslapā www.ofestivals.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.18693113sec.