Ogres pilsētas svētkos gatavos vairākus metrus garus sviestmaizi

Fazer svin maizes saimes "Druva" 70 gadu jubileju un Ogres pilsētas svētku ietvaros to atzīmēs ar diviem nozīmīgiem pasākumiem – ceturtdien, 4. augustā pludmales futbola turnīrā Dubkalnu karjerās tika atklāti Fazer Ogres novadam dāvinātie futbola vārti , bet sestdien, 6. augustā tiks gatavota līdz šim garākā sviestmaize Ogrē – Fazer dāvana svētku viesiem, kuras kopējais garums būs 150 metri.

"Esam ogrēnieši – te atrodas mūsu uzņēmums, un arī lielākā daļa darbinieku ir no Ogres. Tāpēc ir likumsakarīgi, ka maizes saimes "Druva" 70 gadu jubileju atzīmējam kopā Ogres svētkos. Ilgus gadus atbalstām pilsētas sporta aktivitātes un zinām, ka ogrēnieši ir ļoti sportiski – brauc ar velosipēdiem, spēlē komandu spēles, skrien, trenējas individuāli. Zinot, ka Ogres novada dome veido sporta laukumus Dubkalnu karjerās, gribējām piedalīties – Fazer dāvinātie futbola vārti tagad ļaus trenēties daudziem entuziastiem", saka Fazer Bakery Baltic komunikācijas direktore Baiba Gulbe.

Maizes saimes "Druva" pirmsākumi meklējami jau pagājušajā gadsimtā - 1946. gadā. Nupat ieguvusi mūsdienīgāku vizuālo tēlu, "Druva" saglabā pamatvērtības – tā ir vienkārša un tradicionāla ikdienas maize lielām un mazām ģimenēm. Latvisko tradīciju godāšana, uzsvaru liekot uz tautas dziesmām un dejām, ir šīs jubilejas vadmotīvs.

"Tradicionāli svētkus svinam ar gardu mielastu, tāpēc aicinām visus uz "Druva" īsteni latviskā garā radītas sviestmaizes gatavošanu un baudīšanu. Tā būs mūsu dāvana pilsētas iedzīvotājiem - svinēsim maizes saimes "Druva" apaļo jubileju, baudot gardu ēdienu, dziedot un vienojoties tautas dejās", aicina Fazer Bakery Baltic komunikācijas direktore Baiba Gulbe.

Ogres pilsētas svētku ietvaros ceturtdien, 4.augustā, plkst. 18.30 Dubkalnu karjerās sporta laukumos notiks iesildīšanās turnīram, ko vadīs futbola kluba "Ogre" sportisti un bijušie Latvijas Futbola izlases spēlētāji, bet plkst. 19.00 – pludmales futbola turnīrs ar Fazer balvām. Savukārt sestdien, 6. augustā, plkst. 12.00, kopā ar latvisko tradīciju nesēju Pīlāču ģimeni no Ciemupes un restorāna "The Grill" šefpavāru Aleksandru Ločmeli – Manevski tiks gatavota "Druva" sviestmaize. Ikvienam svētku dalībniekam būs iespēja nobaudīt Ogres garāko sviestmaizi un turpināt baudīt svētkus visu pēcpusdienu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.40748787sec.