Ogrē notiks pasākums Skaistumam un veselībai

Vēl var paspēt pieteikties pasākumam «Atpūta skaistumam un veselībai»!

Ceļojumu un atpūtas portāls iCelo.lv 25.09.2010 aicina veselīga dzīves veida atbalstītājus un citus interesentus, kas rūpējas par savu fizisko un emocionālo veselību, pilnveidoties un atpūsties skaistā vietā Ogres novadā un baudīt brīnišķīgās rudens krāsas kopā ar zinošiem un pieprasītiem lektoriem.

Personības izaugsmes treneris, grāmatas «Īstā bagātība» un pašatveseļošanās sisēmas prāta un ķermeņa darbības līdzsvarošanai autors Andžejs Reiters dalīsies zināšanās par cilvēka radošo realizāciju, sevis līdzsvarošanu un sievietes seksualitāti. «Sievietes veselums, kas sastāv no ķermeņa veselības un iekšējās sakārotības ir visstabilākā valūta. Jebkurš veiksmīgs vīrietis ir kādas brīnišķīgas sievietes nopelns. Tikai pateicoties viņai, Realizētība ir iespējama.»

Tāpat par mūsdienās aktuālām tēmām: «Kā saglabāt sevī sievieti, realizējot vairākas sociālās lomas ikdienā?» un «Ko sieviete var mainīt ģimenē un attiecībās, mainoties pati?» skaidros psiholoģe Anita Dreimane.

Par veselīgu uzturu, bioritmu nozīmi ēdiena uzņemšanā, kā arī ēdiena gatavošanas un maltītes ieturēšanas veidiem, to riskiem un iespējām varēs uzzināt ārstes un uztura speciālistes Ingas Pūces nodarbībā.

Pēc vieglas maltītes pusdienas laikā, deju un kustību terapeite Simona Orinska iepazīstinās dalībniekus ar Deju un kustības terapijas nozīmi, skaidros kā šī terapija noder personības pašizaugsmei un psiholoģisko grūtību pārvarēšanai. Tāpat dalībnieki var piedalīties deju un kustību terapijas praktiskajā nodarbībā svaigā gaisā.

Programmas vakara daļā organizatori aicina dalībniekus apgūt receptes ķermeņa kopšanas līdzekļu pagatavošanai mājas apstākļos, tējas dzeršanas un pirts rituālus pie profesionāliem pirtniekiem Aijas Virses un Jāņa Pavloviča. Pirts rituāla procedūrās ietilpst pēršanās ar aromātiskām pirts slotiņām, ķermeņa pīlinga un mitrinošās maskas. Šī vakara pirts saldais atslēgas vārds ir «šokolāde»!

Pasākuma dalības maksā iekļautas visas nodarbības, vieglas pusdienas, bezmaksas individuālās konsultācijas pie lektoriem, tējas un pirts rituāls, dziesmas pie ugunskura un jaunas, interesantas tikšanās!

Sīkāku informāciju par lektoriem un pasākuma programmu: www.icelo.lv/lat/atputa_skaistumam_veselibai

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57023215sec.