Pirms svētkiem aicina doties pastaigā pa Ogri un Ikšķili

Arī Ogrē un Ikšķilē 2012. gada 18. novembris tiks atzīmēts īpaši. Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā gan pilsētu iedzīvotājiem, gan to viesiem tiek piedāvāti svētku pasākumi. Baudot svētku noskaņu, pasākumus un koncertus, Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra aicina ikvienu doties pastaigā pa savu pilsētu un ar īpašu mīlestību ieskatīties tās sirdī, sajust tās mājīgumu un novērtēt mūsu pilsētu, mūsu Latviju, mūsu mājas!

Ikšķiles tautas namā 18.00 Ikšķiles novada pašvaldības apbalvojumu "GODA NOVADNIEKS" un "Ikšķiles novada GADA CILVĒKS -2012" saņēmēju godināšana. Pēc apbalvošanas svētku koncerts „Mana Latvija, ko mīlu…”. Koncertā piedalās: jauniešu koris „Soare”, vokālais ansamblis „Grams”, sieviešu vokālais ansamblis „Nona”, mākslinieki - soliste Daina Dombrovska,  flautiste Arta Asare, klarnetiste Anna Gāgane un pianists Kārlis Tirzītis.

Ogres kultūras centrā 15.00 Ogres Goda pilsoņi un Valsts ordeņiem un goda zīmēm apbalvotie Ogres novada iedzīvotāji tiksies ar domes vadību. 16.00 Ogres kultūras centra Lielajā zālē klātesošos uzrunās novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs, notiks Ogres Goda pilsoņu sveikšana. Šogad Ogres Goda pilsoņa nosaukums piešķirts vieglatlētikas trenerim Georgam Gutplecam un pedagogam, diriģentam Jānim Zirnim. Pēc apbalvošanas koncerts "Svētku diena", kur uzstāsies Olga Rajecka, Uģis Roze, Vidzemes kamerorķestris Andra Veismaņa vadībā, grupa "Turaidas roze". 17.30 Brīvības ielā Ogres novada skolu audzēkņi un jauniešu dome ar sveču gaismiņām veidos latviešu ornamentus sveču gaismiņās. Svētku izskaņā plkst. 18 notiks svētku salūts laukumā pie Ogres kultūras centra.

Ogres novada pašvaldības kultūras darba koordinatore Anita Ausjuka aicina iedzīvotājus apmeklēt svētkus un, paužot savu attieksmi, Latvijas svētku laikā iedegt un logos novietot svecītes kā apliecinājumu, ka ticam savai valstij, ka mums pietiks spēka veicināt Latvijas izaugsmi, kopā darot labus darbus, un ka mēs nešaubāmies par Latvijas nākotni.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.latvijascentrs.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40893006sec.