Aicina izbaudīt Ziemassvētku noskaņu Ogres un Ikšķiles novados

Šajā gaišajā un sniegotajā svētku laikā gan pilsētas iedzīvotājiem, gan tās viesiem tiek piedāvāti dažādi Ziemassvētkiem veltīti pasākumi. Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra aicina ikvienu izbaudīt Ogres un Ikšķiles novadu piedāvātas svētku aktivitātes un sajust Ziemassvētku siltumu savā sirdī. Gaidot un svinot šos jaukos svētkus aicinām baudīt mieru un svētku noskaņu apmeklējot baznīcu vai kādu koncertu, izjust ziemas priekus uz kalna vai slidojot, vai arī doties pastaigās un apskatīt novadu skaistās vietas.

Ogres novads  piedāvā dažādas aizraujošas ziemas  aktivitātes. Slēpot, braukt ar ragaviņām un vienkārši labi pavadīt laiku brīvā dabā varēsiet, apmeklējot sniegoto Ogres Zilo kalnu dabas parku. Īpašu svētku noskaņu sagādās pastaiga pa skaisti izrotāto Brīvības ielu. Iegriežoties kādā no Brīvības ielas kafejnīcām, varēsiet nobaudīt gardu maltīti. Elpu aizraujošus piedzīvojumus gūsiet, dodoties izbraucienā ar sniega suņiem "Forsteros". Savus spēkus piparkūku veidošanā un dekorēšanā varēsiet izmēģināt uzņēmumā "Ķeipenieši", kas ir pazīstams ar gardajām un mākslinieciski veidotajām piparkūkām.

Ogres novada iedzīvotājiem un tā viesiem tiek piedāvāts apmeklēt dažādus Ziemassvētkiem veltītus koncertus:

22. decembrī, pulksten 12.00 Ogres kultūras centra Lielajā zālē notiks bērnu vokālās studijas "Svilpastes" koncerts – Svētki nāk!

21.decembrī, Brīvības ielas skvēriņā pie Ogres Mākslas skolas notiks kārtējais Hercoga Jēkaba tirdziņš.

22. decembrī pulksten 15.00 un pulksten 17.00 Ogres Kultūras centra Mazajā zālē notiks tikšanās ar Ziemassvētku vecīti.

23.decembrī, pulksten 16.00 Ogres kultūras centra Mazajā zālē Ziemassvētkus ieskandinās jauktā kora "Ogre" un sieviešu kora "Ausma" 4.adventes koncerts.

23. decembrī, pulksten 16.00 notiks Ziemassvētkiem veltīts koncerts "Miers ar jums", Madlienas Luterāņu Baznīcā.

24.decembrī, pulksten 18.00 Meņģeles evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks Ziemassvētku dievkalpojums un koncerts.

25.decembrī pulksten 12.00 Ogres Svētā Meinarda Romas katoļu baznīcā notiks Ziemassvētku koncerts "Es skaistu vietu zinu". Par prieku mazajiem Ziemassvētku svinētājiem.

28.decembrī, pulksten 16.00 Ogres kultūras centra Lielajā zālē notiks koncertizrāde bērniem un ģimenei "Ziemassvētki brīnumskapī".

31.decembrī, Ogres Kultūras centrā Jauno Gadu ieskandinās balle, kurā spēlēs "Mūzikas kolekcija" un būs deju kluba "Triumfs" šovs. Mazajā zālē uz sadancošanos aicinās "Danču klubs". Pusnaktī būs Gadumijas salūts.

Ikšķiles novadā "Lejaskalnos" varēsiet izbaudīt aktīvo atpūtu, kur gan bērnus, gan pieaugušos priecēs braucieni no kalna ar ragavām un slēpēm. Dodoties pastaigā gar Daugavu interesanti pavērot skaistās un senatnīgās pilsdrupas uz Svētā Meinarda salas. Pēc pastaigas var garšīgi paēst restorānā "Meidrops", kurš atrodas netālu no Svētā Meinarda salas. Ja apmeklēsiet Libertu sulu un vīna darītavu, tad uzzināsiet kā top vīns, šampanietis un sīrups no bērzu sulām.

Ziemassvētkus gaidot, Ikšķiles novadā norisināsies dažādi pasākumi:

18.decembrī pulksten 19.00 Svētā Meinarda Ikšķiles evaņģēliski luteriskajā baznīcā muzikāls vēstījums "Mans Ziemassvētku stāsts". Piedalīsies Igo, Juris Kristons, stīgu grupa, un citi.

21.decembrī pulksten 11.00 Tīnūžu tautas namā Tīnūžu pamatskolas skolēnu koncerts "Starp manām un tavām domām balts gaismas ceļš".

23.decembrī pulksten 10.00 Svētā Meinarda Ikšķiles evaņģēliski luteriskajā baznīcā uzstāsies LU Teoloģijas fakultātes koris "Jubilate" ar diriģentu Juri Kļaviņu.

29.decembrī pulksten 13.00 Tīnūžu tautas namā pirmsskolas vecuma bērnu eglīte "Burvju skaitļi Ziemassvētkos".

31.decembrī pulksten 22.00 Ikšķiles tautas namā Jaungada balle, uzstāsies "Lauku muzikanti".

Vairāk informācijas interneta vietnē www.latvijascentrs.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Rija Domus Hotel
,


Ventspils TIC
,


Viesistaba
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.2003088sec.