Brīvdienās apmeklētājus gaida Ogres Zilo kalnu distanču slēpošanas trase

Ziema, kā izskatās, šogad atnākusi uzreiz un uz ilgāku palikšanu. Nu ir īstais laiks baudīt visus ziemas priekus, sevišķi tādu kā slēpošana.

Jau visu pagājušo nedēļu Ogres Slēpotāju Kluba aktīvisti un citi viņus atbalstoši entuziasti brīvprātīgi nodarbojās ar Zilajos kalnos izvietotās distanču slēpošanas treses sagatavošanu. Jau tieši pirms sniega uzsnigšanas brīvprātīgie ieguldīja lielu darbu, lai trasi nolīdzinātu pēc kabeļu rakšanas darbiem. Jau otro gadu slēpju sliežu iebraukšanai tiek izmantots pašvaldības iegādātais sniega motocikls, kas aprīkots ar sniega rulli un "špūres arklu". Ogres Slēpotāju Klubs aicina ogrēniešus, ikšķiliešus un viesus, garās Ziemassvētku un jaungada brīvdienas pavadīt svaigā gaisā baudot distanču slēpošanu,  pa daudzveidīgu reljefu (iespējams mierīgi slēpot pa līdzenumu vai ķert adrenalīnu braucot no kalna kas sākas vienā līmenī ar egļu galotnēm) un vienlaicīgi, skaistās Ogres Zilo kalnu piesnigušā meža ainavas.

Trase tiks regulāri gatavota gan slidsolim, gan klasikai. Ceram, ka mums un jums netraucēs citādi domājošie un arī kabeļu rakšanas darbi tiks atlikti uz vēlāku laiku, kad sniega nebūs. Ja viss ritēs kā plānots sarīkosim arī mačus. Bet pagaidām veiksmi treniņos un atpūtā. Esiet saudzīgi pret trasi un uzmanīgi pret citiem slēpotājiem. Ievērojiet drošības noteikumus trasē!

Darbojas arī slēpju noma, kas atrodas Ogrē, Mālkalnes prospektā 26, tur pat arī var ļoti kvalitatīvi sagatavot slēpes, gan treniņiem, gan sacensībām. Jaunums šoziem būs tas, ka ar sniega motociklu sliedes slēpošanai tiks iebrauktas jau no pašas Ikšķiles (pagaidām, gan tiek precizēts maršruts), lai arī ikšķiliešiem būtu ērtāka atkļūšana līdz trasei.

Vairāk informācijas pasākumiem trasē interneta vietnē www.izturiba.lv un par inventāra nomu www.nesedimajas.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71490288sec.