Ogres un Ikšķiles apkārtnē norisināsies tūrisma rallijs

2013. gada 23. februārī tūrisma portāls www.atputasbazes.lv rīko savu kārtējo pasākumu: tūrisma ralliju – brīvdienu izbraucienu, kuram šoreiz dota tēma "Vidzemes  pavasara karnevāls" (mūsu mērķauditorija ģimenes, draugu kopas, darba biedri). Maršruts vedīs arī pa Ikšķiles un Ogres novadiem. Starts atpūtas kompleksā "Turbas", noslēguma pasākums – Madonas kultūras namā.

Tādēļ, lūdzu, nebrīnieties, ja šajā februāra sestdienā Ikšķiles un Ogres pusē redzēsiet budēļus, varbūt kādu spoku, raganiņas un velniņus, musketierus, mūkus un mūķenes, neparastus putnus, zvērus un vēl daudz ko citu; arī savdabīgi noformētas automašīnas.  Februāris taču ir karnevālu mēnesis, un, atvadoties no ziemas ar jautrību un mazām nerātnībām, rallija dalībnieki mazliet vēlas pasniegt roku pretī pavasarim.

Taču galvenais, protams, ir kas cits. Mēs vēlamies kaut nedaudz iepazīstināt ar Ikšķiles un Ogres novadiem, lai pēc tam, arī citos gadalaikos, viesi atgrieztos vēl un vēl. Maršrutā esam iekļāvuši viesu namus Krauklīši un Pierīgas pirtis.lv, kempingu Krasti, atpūtas vietu Zuši, brīvdienu māju Indrāni, atpūtas kompleksu Forsteri, Madlienas baznīcu un Ķeipenes kino staciju. Dalībniekus gaidīs arī atraktīvi un aizraujoši uzdevumi. Paldies visiem par ieinteresētību un atsaucību!

Noslēguma pasākumā Madonas kultūras namam sveiksim tūrisma rallija uzvarētājus, priecēsim ar nelielu koncertu. Pasākumu un karnevāla disko ballīti vadīs Roberts Ošiņš – populārais Latvijas Radio 2 programmu vadītājs.

Arī jūs, Ikšķiles un Ogres novada iedzīvotāji, protams, laipni tiekat aicināti piedalīties mūsu tūrisma rallijā – brīvdienu izbraucienā 23. februārī, jo pabūsim arī Ķeguma, Lielvārdes, Ērgļu un Madonas novados. Noteikti solām patīkamus pārsteigumus un noslēgumā balvas dažādās nominācijās.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.turismarallijs.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39191508sec.