Norisinājusies jau trešā Līkā tilta regate

Pagājušo sestdien 8. jūnijā norisinājās gadskārtējā "Līkā tilta regate", kas šogad tika organizēta jau trešo gadu pēc kārtas. Šī bija lieliska iespēja uzņēmumiem pierādīt sevi kā aktīvās atpūtas piekritējiem, kā arī cīnīties savā starpā un laimēt galveno balvu - reklāmas vietu Ogres centrā uz vienu mēnesi un dažādas balvas un pārsteigumus no pasākuma atbalstītājiem.

Pirms regates 10:00 tika organizēta nūjošana apkārt Briežu dārzam kopā ar instruktori Zigrīdu Sprukti, pirms tam kārtīgi iesildoties pļaviņā pie Ogres luterāņu baznīcas ar interesantām nūjotāju spēlēm. Piedalīties gribētāju bija 12 aktīvie ogrēnieši, kas gan bija ieradušies ar savām nūjām, gan arī instruktore piedāvāja savu inventāru.

Pēc nūjošanas līdz 12:00 sāka pulcēties regates dalībnieki un viņu atbalstītāji, kā arī skatītāji. Piedalīties vēlējās dažādu uzņēmumu un organizāciju darbinieki, arī no pasākuma atbalstītājiem: divas komandas no "Digitālās pele" ar radošiem un oriģināliem nosaukumiem – "Pelitāniks" un "Pelestonija", "Čilīgie" no SIA "Pica Serviss", tika reģistrētas arī vairākas komandas no viena uzņēmuma- no Ikšķiles laivu nomas reģistrējās divas komandas un no "WEGAWOOD" pat trīs komandas. Savu veiksmi pārbaudīt gribēja gan pieredzējuši airētāji, kas piedalās šajā pasākumā jau visus trīs gadus, gan arī komandas, kas piedalās pirmo reizi kā piemēram, vienīgā sieviešu komanda "Peldošās zvaigznes", kas pārstāvēja SIA "Apgāds Zvaigzne ABC" un citas komandas, kas izjūtot brīnišķīgo atmosfēru, reģistrējās pasākuma dienā. Komandas bija padomājušas par saviem tērpiem un galveno regates elementu – karogu, kas katrai komandai atšķīrās. Kā spilgtākos pārstāvjus varētu nosaukt komandu "Smalkā iegrime", kas pārstāvēja Ogres kultūras centru, un viņu tērpi par godu Ogrei, kā peldu kūrorta pilsētai, kā arī komandas "Tomrens", "Spicie kaktusi" un citi. Komandas "Hopen" atbalstītāji pievērsa savu uzmanību ar oriģinālu un skaļu tauri. Kopā regatē piedalījās astoņpadsmit komandas. Pusfinālā iekļuva četras veiklākās komandas, kuras finālā cīnījās par pirmo vietu vērtīgajām balvām. Kamēr tika reģistrēti rezultāti gan skatītāji, gan dalībnieki varēja baudīt Delawake veikborda paraugdemonstrējumus, kas pārsteidza skatītājus ar dažādiem lēcieniem un trikiem. Tiem sekoja apbalvošana, kurā komandas ieguva pateicības rakstus un diplomus ar dažādām balvām.

Pēc regates pasākums turpinājās ar velobraucienu uz Ikšķili, kurā piedalījās vairāk nekā 50 dažāda vecuma dalībnieku.  Velobrauciena dalībnieki apmeklēja Karmela klosteri Ikšķilē un Māsas pavadībā iepazinās ar tā darbību un plāniem, kā arī devās izbraucienā ar laivu pa Daugavu, ko bezmaksas piedāvāja Ikšķiles ūdens atpūtas un sporta centrā.

Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra saka lielu paldies gan dalībniekiem, gan skatītājiem, un, protams, pasākuma atbalstītājiem - "Sniega Suņi", sporta bāze "Caunes", atpūtas komplekss "Turbas", Ikšķiles ūdens atpūtas un sporta centrs, "Fazer Latvija", "Čili Pica", bērzu sulu vīndaris Linards Liberts, Normunda Labrenču mājas vīna darītava, un DE LA WAKE.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85339117sec.