Ogrē notiks «Līkā tilta regate»

Ogres novada Tūrisma informācijas centrs informē, ka 17. maijā norisināsies tradicionālais tūrisma sezonas atklāšanas pasākums «Līkā tilta regate», kas šogad tiek organizēta jau ceturto gadu pēc kārtas.  Pasākuma mērķis ir popularizēt sportiskās aktivitātes un iesaistīt tajās gan Ogres, gan citu pilsētu uzņēmumus, kā arī pilsētu iedzīvotājus.

Ogres novada Tūrisma informācijas centrs aicina uzņēmumu, iestāžu un organizāciju pārstāvjus, kā arī citas domubiedru grupas- esiet atsaucīgi un pierādiet, ka arī pie Jums strādā sportiski, azartiski un aktīvo atpūtu mīloši darbinieki. Šī ir iespēja ne tikai aktīvi izkustēties un labi pavadīt laiku, bet arī pievērst uzmanību savai profesionālajai darbībai un reklamēt to plašākai sabiedrībai. Un galu galā cīnīties par galveno balvu- jūras ceļojumu Rīga-Stokholma-Rīga četrām personām ar aizraujošu atpūtas un izklaides programmu uz kuģa, ko sarūpējis pasākuma atbalstītājs Tallink!

Līkā tilta regate notiks šī gada 17. maijā Ogres upē, pie Arkveida tilta ceļā uz estrādi, pasākuma sākums  pulksten  12.00. Ar visu sacensībām nepieciešamo  inventāru nodrošinās pasākuma organizatori. Jums ir jāizveido komanda trīs dalībnieku sastāvā, no kuriem diviem ir jābūt spēcīgu roku īpašniekiem vai vienkārši enerģijas pilniem entuziastiem, jo būs jāuzņemas airētāju pienākumi. Savukārt trešajam komandas biedram jābūt labā omā un ar smaidu jākoriģē airētāju virziens, lai viņu pārstāvētais uzņēmums un tā karogs, kas plīvos virs komandas dalībnieku galvām, pēc iespējas ātrāk veiktu norādīto maršrutu un sasniegtu finišu.

Paralēli regatei, tiks piedāvāta piparkūku apgleznošana mazākajiem pasākuma apmeklētājiem, ko nodrošinās IK "Ķeipenieši". Sadarbojoties ar biedrību "LUX VIRIDIA" norisināsies labdarības koncerts, lai atbalstītu Ogres dienas centru "Saime", kuru apmeklē cilvēki ar intelektuālās attīstības traucējumiem un psihiskām saslimšanām. Pasākuma laikā tiks vākti ziedojumi dienas centra "Saime" vajadzībām.

Līkā tilta regati ar dažādiem pārsteigumiem un balvām atbalsta StarSpace observatorija, sporta bāze Amazones, Ikšķiles ūdens atpūtas un sporta centrs, Fazer Latvija, Normunda Labrenču mājas vīna darītava Vīna ceļš, IK Ķeipenieši, Ogres novada pašvaldība un Tallink.

Dalībnieki ir aicināti pieteikt dalību sacensībām līdz  15. maija pulksten 24.00. Līkā tilta regates nolikumu un pieteikuma formu var saņemt, sūtot pieprasījumu uz [email protected], klātienē Ogres novada Tūrisma informācijas centrā Ogrē Brīvības ielā 12a, kā arī lejupielādēt pielikumā.

Atskats no pagājušā gada Līkā tilta regates- video sižets šeit

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25815415sec.