Slidotprieks aicina uz savu ikgadējo atskaites koncertu «Sniegbaltīte un rūķīši»

Jauns gads ir sācies, vēl viena daiļslidošanas sezona ir tieši pašā pilnbriedā un kā katru gadu, tieši tagad – DK Slidotprieks rīko savu ikgadējo atskaites koncertu. Šogad tēma ir SNIEGBALTĪTE UN RŪĶĪŠI. Kāpēc tikai ''rūķīši'', bet nevis ''septiņi rūķīši''? Ļoti vienkārši, tāpēc ka rūķu noteikti būs vairāk!

Uzvedumā piedalīsies visi DK Slidotprieks slidotāji – gan tie, kas tikko sākuši spert savus pirmos soļus uz ledus, gan tie kas ar daiļslidošanu nodarbojas jau daudzus gadus.

Varēsiet redzēt gan individuālus priekšnesumus, gan grupu dejas. Cetīsimies skatītājiem parādīt visu, kas apgūts gan nodarbībās, gan kaut ko no tā kas tiek rādīts arī sacensības, kurās piedalās sporta grupas meitenes.

Tāpēc! Mīļie radinieki un draugi, skolas biedri un skolotāji, bērnudārza audzinātājas un auklītes, slidošanas entuziasti un sportiska dzīves veida atbalstītāji! Visi esat mīļi aicināti uz mūsu pasākumu, kas notiks šo sestdien, 24.janvārī plkst.10:30 Vidzemes Ledus hallē. Ieeja kā vienmēr – BEZMAKSAS!

Un tikai šogad, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, notiks vēl kaut kas – rūķi arī pēc koncerta vēl turpinās dažādas jautras izdarības. Visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iet rotaļās, nofotogrāfēties un pašu rokām izvedot kādu piemiņas rotu gan sev, gan draugam.

Citiem vārdiem sakot, mēs gribam ar jums visiem dalīties savā slidošanas priekā un parādīt, ka daiļslidošanas apguve ir ne tikai nopietns darbs, bet tā ir arī jautra un aizrautīga. Un pats galvenais, ka tā notiek tepat Ogrē, Vidzemes ledus hallē.

Tātad! Šo sestdienu sākam ar jauku sporta un kultūras pasākumu. Nākam papriecāties, nākam just līdzi, nākam līdzdarboties!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46809006sec.