Ikšķiles novadā norisināsies Baltijā pirmais rokenrola un Pin Up kultūras festivāls

Palikušas vairs tikai pāris dienas dāmām sameklēt skaistus Pin Up tērpus, bet kungiem sagatavot savus retro auto festivālam, jo jau pavisam drīz, 7. augustā, Ikšķiles novada atpūtas kompleksā "Turbas" tiks atklāts pirmais RockUp festivāls Baltijā, kurā īpaši akcentēta Pin Up kultūra. Šogad uzsvars likts uz latviešu rokenrola, rockabilly un blūza mūziku.

Papildus grupām festivāla apmeklētājus izklaidēs deju grupa, būs pieejams futbola un volejbola laukums un citas aktivitātes- arī  bērnu zona.  Īpaša bezmaksas stāvvieta motocikliem.

Festivāla teritorija apmeklētājiem tiks atvērta 7. augustā no plkst. 15:00, pasākuma atklāšana plkst. 18:00.  Ikvienam būs iespēja speciālā nodarbībā apgūt rokenrola deju soļus.

Festivālā uz divām skatuvēm uzstāsies tādi mākslinieki kā Johnny B Beast, GUD, Mozambika, B Sea Surfers, The Foxtails, Coolmans  Report, Cement, Rūsa, Colt un apmeklētājus ar labu mūziku priecēs no plkst. 18:00 līdz plkst. 2:00.

Savukārt sestdien, 8. augustā, būs iespēja sākt rītu ar veģētāru maltīti restorānā, vai iesildīšanos jogas terasē plkst. 11:00.  

Plkst. 12:10 tiks atklāta amerikāņu auto izstāde, kurā varēsiet fotogrāfēties un balsot par labāko auto, to īpašniekiem dodot iespēju savā īpašumā iegūt vērtīgas balvas.

Festivāla rīkotāji aicina dāmām ierasties tērptām Pin Up stilā jo no plkst. 12:30 notiks Pin Up konkurss, būs lieliskas balvas un citi labumi.

No plkst 13:15 uz skatuves kāps mūziķi Reinis Jaunais, Bengy, Vocada, Sound Religion, Griffi Band, The Blues Gang, Ainars Pūpols & Pi Blues, Boogie Drivers, Lavrix Band, Voiceks Voiska, Holy Lamb, De Temps, The Big Bluff, Rebel Riot, Keksi & Orchestra, pieskandinot festivāla teritoriju līdz pat trijiem naktī.

Nakšņošanai būs pieejama bezmaksas telšu pilsētiņa.

Tiem, kuri izvēlas lielāku komfortu, vēl ir iespējams iegādāties VIP komplektu, kurā ietilpst biļetes uz pasākumu un divas naktis viesnīcā vai apartamentos.

 Sīkāka informācija www.rockup.rocks

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16678905sec.