Ogrē tiks svinēti pilsētas svētki

No 2016. gada  4. – 7. augustam Ogrē svinēs pilsētas svētkus. Četru dienu garumā gan pilsētas iedzīvotājiem, gan viesiem būs iespēja baudīt plašu kultūras un sporta programmu, kas šogad apvienota zem nosaukuma "Dzīve ir svētki".

Svētku programma:

  • Ceturtdiena, 4. augusts

Atklājot jaunizveidoto sporta laukumu dabas parkā "Ogres Zilie kalni", 4. augustā norisināsies nakts volejbola sacensības. Organizators – Ogres novada Sporta centrs.

  • Piektdiena, 5. augusts

Iedzīvinot Ogres kā kūrorta pilsētas šarmu, piektdien no pl. 19:00 notiks svētku ieskaņas pasākums Ogres promenādē. Svētkus atklās ar gospeļa kora GG Choir koncertu uz Ogres 1. vidusskolas kāpnēm. Promenādē darbosies kafejnīcas, spēlēs pūtēju orķestris, būs retro tērpu demonstrējumi, kā arī foto darbnīcas un iespējas piedalīties radošajās un sportiskajās aktivitātēs. Vakara kulminācija no pl. 21.00. Uz Ogres upes plosta uzstāsies koklētāja Laima Jansone kopā ar DJ Monsta un grupa Coolmans report.Turpinājumā uguns šovs Pulse effect vadībā. Koncerta daļu noslēgsim ar nakts uguņošanu pie Līkā tilta. Pēc uguņošanas zaļumballe Ogres skvērā ar pūtēju orķestri. Uz pasākumu aicina iedzīvotājus ierasties 20./30. gadu noskaņās raksturīgos tērpos!

  • Sestdiena, 6. augusts

Sestdienas rītu atklās ar tradicionālo Amatnieku gadatirgu uz Brīvības ielas. Par lustīgu svētku noskaņu rūpēsies Ogres Kultūras centra amatierkolektīvi. Pirmo gadu svētkos sveiksim arī novada jaundzimušos. Vecākiem ar bērniem līdz gada vecumam pulcēšanās iepretim Ogres novada pašvaldībai pl.10:00.

No pl. 10:00 laukumā pie Ogres Kultūras centra sportiskās aktivitātes. Organizē Ogres novada Sporta centrs. Būs basketbola, florbola sacensības. Ielu vingrotāju, Ogres sporta klubu paraugdemonstrējumi. Kā arī spēkus varēs pārbaudīt izturības spēlē Spēcīgākā pilsēta.

Bērnu pilsētiņā pļavā aiz Ogres Kultūras centra jau no pl.10:00 aicinām uz aktīvu sportisko spēli ģimenēm Mazais stiprinieks.

Līdz 1. augustam aicina pieteikties uzņēmumus un iestādes Ogres pilsētas svētku gājienam.Šogad gājiens tas norisināsies sestdien, pl.19.00 no Ogres ģimnāzija stadiona līdz Ogres estrādei, kur pl. 20:00 sāksies Ogrei 88 svētku koncerts.

Pirms koncerta kopīga gājiena dalībnieku fotografēšanās.

Atzīmējot pilsētas bezgalības dzimšanas dienu, Ogres estrādē šogad uzstāsies ogrēnieši. Programmā konkursa Zaļais knābis dalībnieki grupa Piparmētras un J.E.E.B., grupa Linga, Justs, grupa COLT ar viesiem - Alex, Aija Andrejeva, Ainars Virga un Jānis Drēģeris. Pasākumu vadīs Gvido Linga. Nakts balle ar grupu KEKSI.

  • Svētdiena, 7. augusts

No pl. 6:00 makšķerēšanas sacensības pie sūkņu stacijas.

No pl. 11:00 sporta sacensības Ogres stadionā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69524312sec.