TOP5 Eiropas ceļojumu galamērķi - zagļu paradīzes

Katrs no mums vēlas doties burvīgā, neaizmirstamā ceļojumā un nav nemaz jādodas pāri okeānam, jo tepat Eiropā ir neskaitāmi daudz pasakaini galamērķi atpūtai. Bet, lai atpūta būtu izdevusies un ceļojuma laikā nesanāk rūgtas situācijas ir jāuzmana savas kabatas un somiņas, jo kabatzagļi ir visur un ik uz stūra un tie izmantos jebkuru izdevību un metodi, lai ko nozagtu. Protams, mēs zinām, ka zog visur, bet šīs būs TOP5 Eiropas zagļu paradīzes, kurās būtu īpaši jāuzmanās un rūpīgi jāpieskata savas kabatas, lai nerastos neparedzētas situācijas un neizdevušies ceļojumi.


1.Barselona












Barselona ir burvīga Spānijas piejūras pilsēta, bet aiz visa skaistuma slēpjas arī ne tik glītā Barselonas puse – kabatzagļi! Lielie cilvēku pūļi un to radītais troksnis, kurā vairums tūristu jūtas apjukuši un maldās pa ielām, ir kā medus maize kabatzagļiem. Zagļi nemitīgi atrodas uz šīm tūristu iecienītākajām ielām, viens mirklis, kad kāds „nejauši” uzgrūžas, spraucās cauri un jebkurš var palikt bez telefona, maka un citām lietām, ko mēs mēdzam pārnēsāt kabatās vai mazās pleca somiņās ceļojuma laikā.


2.Madride












Spānijā ir neviena vien zagļu iecienīta pilsēta, viena no tām ir saulainā Madride. Šajā skaistajā Spānijas galvaspilsētā, kur cilvēki ir nemitīgā kustībā, zagļi ir iecienījuši „aptīrīt” cilvēkus tādās vietās kā lielveikali un metro stacijas, kur ir lieli cilvēku pūļi, mūzika vai skaļas cilvēku čalas, šajās vietās jābūt īpaši piesardzīgam, lai pasargātu sevi un savas mantas no zagļu nagiem.


3.Parīze












Romantiskā Parīze, kur cilvēki dodas apreibt no mīlestības izbaudīt mazās romantiskās ieliņas un to noskaņu, taču ar apreibšanu nevar aizrauties, jo tādā veidā var kļūt par kabatzagļa izcilu mērķi. Visiecienītākās zagļu vietas ir metro līnijas, kur parasti transports ir tik pilns un saspiests, ka ir grūti sajust, kad sveša roka ieslīd kabatā, šādās vietās vislabāk ir turēt sev somiņu priekšā, vai izmantot vidukļa somu, kura ir sev redzamā vietā.


4.Amsterdama












Gaisīgā Amsterdama ir viens no tūristu iecienītākajiem galamērķiem, kur tos laipni sagaida vietējie un tikpat laipni arī kabatzagļi! Uz Amsterdamu cilvēku dodas, lai izbaudītu vieglo atmosfēru un visvairāk tūristu turp dodas tulpju sezonā, kad krāsas un ziedu daudzveidība pārsteidz un reibina ar savu skaistumu, kā arī, lai dotos karstajā nakts dzīvē tās ielās, bet tur jūs var sagaidīt kabatu pārbaude – zagļi, kuri izmanto izdevību, kad tūrists ir pašā ballītes karstumā, jautrā kompānijā un pilnīgi aizmirsušies par piesardzību, lai tos viegli un bez piepūles apzagtu. Šādā gadījumā ir ieteicam līdzi ņemt tikai pašu nepieciešamāko un to noglabāt kādā drošā vietā.


5.Atēnas












Grieķijas galvaspilsēta un lielākā pilsēta valstī, pilna ar vēsturiskiem apskates objektiem, tūristus aizrauj tās senās teikas, nostāsti un notikumiem bagātā vēsture, kas vijas cauri gadsimtiem, taču pirms doties neaizmirstamā ceļojumā pa šiem vēstures ceļiem ir jāņem vērā, ka arī zagļi ir iecienījuši šīs vietas, tie cauru dienu patrulē pie apskates objektiem un pa ielām, kuras ved cauri tiem vai arī pie tirdziņiem, suvenīru veikaliņiem un citām tūristu iemīļotām vietām. Tūristiem ir īpaši jāpieskata savas mantas atrodoties Akropolisā un Partenonā, jo šīs ir top vietas, kur cilvēki tiek atstāti ar iztukšotām kabatām un somām. Uzmanība nekad nenāks par ļaunu!


Taču brīžos, kad cilvēks ir ceļojuma un atpūtas varā un notiek šī rūgtā zagļu pieredze, daudzi krīt izmisumā, jo ceļojums ir tikai pusē, bet naudas vairs nav. Ātrie kredīti noteikti ir opcija, lai ātrā laikā saņemtu naudu, taču šādos brīžos tomēr ir jāapdomājas vai kredīts ir īstā izvēle un vai to spēs laicīgi atmaksāt, jo ceļojums pats par sevi  prasa palielus finansu līdzekļus.


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 27.02.2024 Bezmaksas ekskursijas pa Liepāju Liepājas reģiona TIB
Nepalaid garām iespēju doties bezmaksas pastaigu ekskursijā pa izgaismoto Liepāju kopā ar lielisku gidu! | Skatīt vairāk
Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1685822sec.