Dodies 21 dienu ilgā braucienā no Losandželosas līdz Ņujorkai!

Holivudas filmu industrija, mākslas un zinātnes muzeji, džezs un hiphops, elpu aizraujošs dabas skaistums – tik daudzveidīga un pārsteidzoša ir ASV! 2017. gada vasarā EC Durbe aicina jauniešus vecumā no 13 līdz 18 gadiem iepazīt šo vareno valsti, dodoties aizraujošā 3 nedēļu braucienā ar minibusu no Losandželosas līdz pat Ņujorkai. 

Losandželosa – saukta arī par Enģeļu pilsētu vai L.A. Pilsētas pazīstamākais rajons Holivuda ir mājvieta tādām pasaulslavenām filmu studijām kā Universal Studios un Warner Brothers. Atrašanās okeāna krastā padarījusi Losandželosu, it sevišķi Venisas pludmali, par iecienītu atpūtas vietu sērfotājiem. Savukārt Beverlihilsā pastāv liela iespēja satikt kādu slavenu aktieri vai mūziķi.

Lasvegasa – Amerikas izklaides un azartspēļu centrs, kurā atradīsiet pasaulslavenu dizaineru veikalus, neskaitāmus kazino un greznas viesnīcas. Iesakām apmeklēt Itālijas kūrorta vārdā nosauktajā Bellagio viesnīcā un izbaudīt neaizmirstamo strūklaku šovu, kā arī doties pastaigā pa Las Vegas Strip.

Lielais Kanjons atrodas Nacionālā Parka teritorijā un ir viens no iecienītākajiem apskates objektiem – ik gadu to apmeklē vairāk nekā 5 miljoni tūristu. Slavenā aiza vietām sasniedz pat 1600 metru dziļumu un 30 kilometru platumu, un pārsteidz apmeklētājus ar formu un krāsu nepārspējamo dažādību. 

Monumentu ieleja atrodas Navajo indiāņu rezervātā un pasaulē pazīstama ar pasakaini skaistām sarkanām akmens grēdām, kas liek sajusties kā uz Marsa nonākušam. Tieši šīs klintis redzamas daudzās vesternu stila filmās.

Santa Fe – pilsēta ar unikālu ķieģeļu arhitektūru, bagātīgu spāņu un Pueblo indiāņu kultūru, un neskaitāmām mākslas galerijām. Tā dibināta 1610. gadā, un pilsētas nosaukums tulkojumā no spāņu vfalodas nozīmē „svētā ticība”.

Amarillo, saukta arī par Teksasas dzelteno rozi, ir īstena kovboju pilsēta. Tajā atrodas unikālais Cadillac Ranch – vieta, kur 10 retro automašīnas līdz pusei ierakstas smiltīs un apzīmētas ar grafiti. Savukārt maltīti iesakām ieturēt slavenajā The Big Texan Steak Ranch steiku restorānā, kas piedāvā 2 kg steiku par brīvu jebkuram, kurš to var apēst stundas laikā.  

Dallasa – lielākā Teksasas štata pilsēta, kas tiek uzskatīta par vienu no ASV biznesa mekām. Tajā atrodas arī salvenais Six Flags atrakciju parks. Interesants fakts – kopš 1990. gada Dallasa un Rīga ir sadraudzības pilsētas ar mērķi veicināt sadarbību kultūras, ekonomikas, izglītības, zinātnes un tehnoloģiju jomā. 

Hot Springs nacionālais parks Ārkanzasā ir mazākais nacionālais parks ASV, kas savu statusu ieguva 1921. gadā. Kā jau vēstī parka nosaukums, apmeklētājiem pieejami karstie avoti (dažos no tiem atļauts peldēt) un vairāki pārgājienu maršruti. 

Rokenrola galvaspilsēta Memfisa. Tieši šajā pilsētā atrodas slavenā Elvisa Preslija savrupmāja Graceland. Savukārt Bīla ielā (Beale street) varat iegādāties suvenīrus, nogaršot autentiskus vietējos ēdienus un izbaudīt dzīvo mūziku. 

Kantri mūzikas galvaspilsētā Nešvilā iesakām apmeklēt Grand Ole Opry mūzikas skatuvi, kurā katru nedēļu norisinās koncerti un citi aizraujoši pasākumi. Bērniem noteikti patiks Grassmere zoodārzs un džungļu parks. 

Mammoth Caves nacionālajā parkā atrodas lielākā alu sistēma pasaulē. Alu labirints stiepjas vairāku simtu jūdžu garumā, un ik gadu to apmeklē miljoniem tūristu.1981. gadā tas tika iekļauts UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. 

ASV galvaspilsētā Vašingtonā atrodas daudzi valstiskas nozīmes objekti – ASV Kapitolijs, Vašingtona monuments, Linkolna memoriāls un, protams, Baltais Nams. Viens no iespaidīgākajiem apskates objektiem ir Smitsona institūts – lielākais muzeju komplekss valstī, kas ietver 19 muzejus, 9 izpētes centrus un zoodārzu. 

Ņujorka – Pilsēta, kas nekad neguļ, Betona Džungļi un Lielais Ābols – tie ir tikai daži pazīstamākie apzīmējumi Amerikas slavenākajai pilsētai. Iepirkšanās stilīgajā Manhetenā, laiska pastaiga Centrālajā parkā, vakariņas urbānajā Bruklinā un austrumu kultūras iepazīšana Ķīniešu kvartālā – tik daudzveidīga un aizraujoša ir Ņujorkas vide.

Vairāk informācijas par braucienu skatieties EC Durbe mājaslapā www.durbe.edu.lv vai zvaniet 67223122.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,


AL SVETS
,


Jaunpils pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.742275sec.