Aktuālāko skaistumkopšanā piedāvā «Baltic Beauty 2016»!

No 4. līdz 6. novembrim izstādē “Baltic Beauty 2016” Ķīpsalā kā pašmāju, tā ārzemju skaistumkopšanas speciālisti lutinās gan ar aktuālāko sejas,  ķermeņa un matu kosmētiku, gan ar izglītojošiem semināriem un prezentācijām,  gan ar spilgtiem un aizraujošiem šoviem.

Abās “Baltic Beauty 2016” hallēs – “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” – vairāk nekā 335 dalībnieki no 17 valstīm iepazīstinās ar jaunākajām skaistumkopšanas tendencēm, profesionālo un plaša patēriņa produktu un procedūru piedāvājumu. Kosmetologi, vizāžisti, stilisti, frizieri un masieri sniegs aizraujošus paraugdemonstrējumus, sacentīsies profesionalitātē, kā arī dalīsies zināšanās dažādos semināros un meistarklasēs.

”Šogad “Baltic Beauty” ir ievērojami audzis ārzemju dalībvalstu skaits – apmeklētāji varēs iepazīties ar dalībniekiem no 13 valstīm. Izstādes plašajā piedāvājumā vērojams būtisks akcents uz profesionālo meikapu, tostarp kosmētiku uzacu skaistumam. Tieši skaistas un izteiksmīgas uzacis ir šīs sezonas viena no aktuālākajām tendencēm,” stāsta “Baltic Beauty” sadaļas “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” vadītāja Kristīne Čerņavska.

Savukārt izstādes “Baltic Beauty” sadaļas “Matu skaistuma pasaule” vadītāja Irina Jevsejeva norāda: “Skaistumkopšanas industrijai tik nozīmīgā, mūžam jaunā un mainīgā Viņas ekselence mode katru gadu ienes jaunas  dvesmas gan matu kosmētikas produktos, gan darba tehnikās, gan arī aprīkojumā un instrumentos. Hallē “Matu skaistuma pasaule” apmeklētājus gaida aizraujoši un dinamiski pasākumi frizieriem, ko klātienē būs interesanti vērot ikvienam.”

Iepazīsties ar skaistumkopšanas jaunumiem!

Skaistumkopšanas nozari raksturo nepārtraukta tiekšanās pēc perfektuma, tādēļ katru gadu parādās arvien jauni, uzlaboti produkti, un “Baltic  Beauty” ir vieta, kur tos redzēt un izmēģināt! Izstādē tiks prezentēti kā jauni profesionālā meikapa produkti, tā arī Latvijā līdz šim nebijusi matu un ķermeņa kopšanas zīmolu produkcija. Piemēram, “Dalashes” līdzekļi skropstu un uzacu kopšanai, Lielbritānijas skaistumkopšanas konkursa  “Pure Beauty Awards 2016” finālā iekļuvušais Latvijā ražotais “GMT” prettūskas gels, “Beauty Drugs” bestselleris – “Black & Goldy” acu spilventiņi, kā arī  spāņu  profesionālās kosmētikas zīmola “Nature Bise” produkcija u. c.

“Baltic Beauty 2016” dalībnieku plašo piedāvājumu skatiet: www.bt1.lv/bb/?link=00100000

Baltijas labākie skaistumkopšanas meistari vienuviet!

Šogad izstādē rekordliels sacensību skaits – 51 profesionālais konkurss! Savas prasmes rādīs gan daudzsološi jaunie talanti, gan pieredzējuši meistari – frizieri, spa un manikīra speciālisti, kosmetologi, vizāžisti – , kuri demonstrēs oriģinālas tehnikas, kā arī iepazīstinās ar jaunākajiem trendiem.

Pirmoreiz Ķīpsalā 4. novembrī notiks 1. kreatīvais meikapa konkurss, 6. novembrī – 1. sejas apgleznošanas konkurss. Sekojot šī brīža pieprasījumam pēc skatuves dīvas cienīga un ekstravaganta izskata, 5. novembrī izstādē varēs sekot līdzi arī skropstu pieaudzēšanas konkursam “Baltic Beauty Cup”. Savukārt 6. novembrī  notiks konkurss “Gatavais dizains (Box)”, kur nagu meistari mērosies spēkiem trīs kategorijās. Turklāt skatītāji varēs atbalstīt savu simpātiju, balsojot un piedaloties izlozē, un tās galvenā balva ir lidojums ar gaisa balonu!

Plašo konkursu programmu skatiet: www.bt1.lv/bb/things/konkursi_sksp_2016_lat.pdf; www.bt1.lv/bb/things/konkursi_msp_2015_lat.pdf

Konkursu programmu papildinās dažādas konferences un semināri, kuros apgūt jaunas zināšanas varēs gan interesenti, gan profesionāļi.

Viss par ādas veselību

Pirmoreiz 5. novembrī “Baltic Beauty” notiks starpdisciplinārā konference “Āda”, kurā varēs uzzināt visu par ādu no medicīniskās puses – alerģijām, infekcijām, likumsakarībām starp ādas veselību un imūnsistēmu vai hormonu darbību, ārstniecisko kosmētiku, dažādiem ādas veidojumiem u. c. Semināru rīko Latvijas Ārstu biedrība.

Estētiskās kosmetoloģijas blaknes, riski un risinājumi

4. novembrī Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu  – Cidesco sekcijas Latvijā konferencē ”Riski, blaknes, risinājumi estētiskās kosmetoloģijas praksē” skaistumkopšana tiks aplūkota no neierasta  aspekta. Ja līdz šim runāts par pozitīvo rezultātu un efektiem, tad šogad uzmanība tiks pievērsta mazāk apspriestajai skaistumkopšanas pusei – dažādiem iespējamiem riskiem un blaknēm estētiskās kosmetoloģijas praksē, un tiks piedāvāti arī konkrēti problēmu  risinājumi.

Par komplimentāro terapiju Baltijas Spa konferencē

Savukārt spa profesionāļi, masieri, fizioterapeiti, kosmētiķi un citi interesenti  tiksies 6. novembrī Baltijas Spa konferencē, kurā varēs uzzināt par ārstnieciskajām papildmetodēm spa procedūrās. Šī gada tēma – “Komplimentārā terapija kā kompleksa pieeja rehabilitācijas un atveseļošanas procesam”. Lektori stāstīs par sulu terapiju, dziedināšanas ar skaņu noslēpumiem, fitoterapiju, Kapralova metodi ar metāla adatu aplikatoriem u .c.

Pozitīva tēla veidošanai

Tā kā rūpes par savu veselību un skaistumu iet roku rokā ar sevis prezentēšanu, izstādē viesosies pasaulē pieprasītā un atzītā uzņēmumu personiskās izaugsmes trenere Lanna Kamiļina, kura sniegs bezmaksas lekciju “Apkalpošana no visas sirds”. Tajā varēs uzzināt veiksmīga uzņēmēja paradumus, sākot no runas veida līdz pozitīva tēla radīšanai.

Satiec vīriešu frizūru guru Vladimiru Garusu!

Divās izstādes dienās – 4. un 5. novembrī – būs iespēja dzirdēt un mācīties no Pasaules Frizieru asociācijas mākslinieciskā direktora un friziermākslas leģendas Vladimira Garusa. Vīriešu friziermākslas guru seminārā sniegs ieskatu vīriešu matu griezumu aktualitātēs, matu griezumu tehnikās, kā arī palīdzēs atklāt individuāla tēla veidošanas noslēpumus.

Detalizētu semināru programmu skatiet: www.bt1.lv/bb/things/seminari_msp_2016_lat.pdf; www.bt1.lv/bb/things/seminari_sksp_2016_lat.pdf

Frizieru ballītes „CHI Baltic Hair Party” un “Berrywell Trend Awards”

Kas gan būtu gada lielākais skaistumkopšanas pasākums bez kārtīgas ballītes? 4. novembrī izstādē  “Baltic Beauty 2016” plkst. 17.00 viesnīcā “Islande Hotel” notiks „CHI Baltic Hair Party”, kurā piedalīsies friziermākslas elki –  Konstantīns Gorohovs un Igors Popovs.

Savukārt 5. novembrī  Izstāžu centrā Ķīpsalā plkst. 17.00 ar krāšņiem frizieru šoviem un labāko meistaru apbalvošanu notiks “Berrywell Trend Awards” ballīte. Īpašo viesu vidū – frizieri Nikolass Šlāse no Vācijas, Vera Kuročkina un Inta Helmane no Latvijas. Interesantu priekšnesumu būs sagatavojusi frizieru skolas “STUDIJA I” vadītāja Inta Helmane, kuras frizūru kolekciju prezentēs profesionālā deju grupa “Todes”. Starp citu, “Berrywell Trend Awards” ballītē uzstāsies valdzinošā  dziedātāja tumšmate  Samanta Tīna.

Vairāk par izstādi “Baltic Beauty 2016”: www.bt1.lv/bb

Sekojiet  „Baltic Beauty” aktualitātēm arī sociālajā tīklā: www.facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty-1549961378558599/?fref=ts

Izstādi “Baltic Beauty” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju un SIA “Pigmalions”.

Darba laiks:

4. novembrī 11.00–20.00

5. novembrī 11.00–20.00

6. novembrī 11.00–19.00

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 5,50 EUR

Skolēniem, pensionāriem – 3,50 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Biļetes nopērkamas arī internetā: https://baltic-beauty.ticketforevent.com/lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,


1. Stāvs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4097321sec.