Ķepaiņi un astaiņi aicina uz izstādi «ZooExpo 2016» Ķīpsalā!

Dižciltīgi suņi un titulēti kaķi, pūkaini truši un alpakas, lauku sētas iemītnieki un amizanti grauzēji, krāšņi putni un lieli zirnekļi, un citi eksotiski mājdzīvnieciņi būs satiekami 12. un 13. novembrī izstādē “ZooExpo 2016” Ķīpsalā.

Ģimenes un visi, kas mīl dzīvniekus, ir aicināti apmeklēt starptautisko suņu izstādi „Baltijas uzvarētājs” un starptautisko kaķu izstādi, vērot mīluļu vērtēšanu ringos, priecāties par atraktīvām šķirņu demonstrācijām un šoviem, iepirkties plašajā zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcijā, saņemt speciālistu konsultācijas un vienkārši jauki pavadīt laiku! Vēl – bērnu priekam piepūšamās atrakcijas bez papildu maksas!

Dizčiltīgi suņi no tuvām un tālām zemēm

Divas dienas Ķīpsalā suņu skaistuma konkursos par titulu „Baltijas uzvarētājs” sacentīsies gandrīz 2800 suņu no 15 valstīm. Vistālāko ceļu mēros Tibetas mastifs no Ķīnas, kas Latvijas izstādē piedalās pirmoreiz. Starp 254 suņu šķirnēm viskuplāk Ķīpsalā būs pārstāvēti garspalvainie kolliji, Velsas pembrokkorgiji, Jorkšīras terjeri, basendži, punduršpici un citi. Līdzās šiem četrkājainajiem draugiem būs arī tādi retumi kā čehu asspalvainais grifons, kisju, spāņu vējasuns, poļu vējasuns, Saseksas spaniels un klamberspaniels. Izstādē varēsiet satikt žurku terjeru un burjatu-mongoļu vilkusuni – šķirnes, ka vēl tikai pretendē uz oficiālu atzīšanu.

Līdzās suņu skaistuma konkursiem abās izstādes dienās varēs vērot iespaidīgus suņu paklausības un adžiliti demonstrējumus, cirka studijas priekšnesumus, atraktīvas suņu šķirņu demonstrācijas un modes skates.  Īpaša viešņa būs vairākkārtējā pasaules čempione frīstailā (dejas ar suņiem) Vanda Gregorova no Čehijas, kas izpildīs pārsteidzošus paraugdemonstrējumus ar savu borderkollija šķirnes suni.

Pasākumu programma jau drīzumā tiks publicēta izstādes mājaslapā.

Latvijas Kinoloģiskās federācijas (LKF) prezidente Vija Klučniece norāda: „Šogad aprit arī 20 gadi kopš LKF ir FCI (Fédération Cynologique Internationale) biedrs. Tam par godu uz izstādi ieradīsies FCI prezidents Rafaels de Santjago un izpilddirektors Ivs de Klerks. Tādēļ aicinu suņu saimniekus izmantot izdevību un klātienē  FCI stendā rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem!”

Mīlīgi un pūkaini minči

Priecīgi brīži gaidāmi arī kaķu mīļotājiem, jo Starptautiskajā kaķu izstādē divās dienās varēs apskatīt aptuveni 500 lielus un mazus, pūkainus un bezspalvainus dižciltīgos mīluļus. Līdzās populārām šķirnēm, tostarp plaši  pārstāvētajiem Siāmas un austrumu kaķiem, būs aplūkojams arī īsts retums – ragdolls, kas ir pati lielākā kaķu šķirne pasaulē. Šie zilacainie mieramikas var svērt pat vairāk nekā 10 kg! Šo un citus retumus vienkopus varēs apskatīt īpašā reto kaķu šovā 12. novembrī. Izstādes pirmajā dienā notiks arī Devonas reksu šovs. Nav šaubu, ka šie inteliģentie kaķi piesaista uzmanību ar savām lielajām, izteiksmīgajām ausīm, slaido augumu un viļņoto apmatojumu – prieks būs garantēts ikvienam!

Savukārt 13. novembrī apmeklētājus priecēs Bezvilnas kaķu šova dalībnieki, kas ar saviem izteiksmīgajiem ģīmīšiem un lielajām, stāvajām ausīm vienmēr iemanto skatītāju apbrīnu un simpātijas. Apmeklētāji varēs vērot arī kaķu ringus un ekspertīzi un ieklausīties ekspertu stāstījumā. Kopumā varēs redzēt 28 šķirņu kaķus, turklāt arī vislabākos un skaistākos, jo abu dienu izskaņā notiks arī čempionu un Master (īpašs augstākais tituls, ko kaķis var iegūt tikai vienreiz gadā vienā valstī) šovi.

Palutini savu mīluli!

Līdzās ķepaiņiem un astaiņiem Ķīpsalā būs arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija. Apmeklētāji par pievilcīgām cenām varēs iegādāties dažādu dzīvnieku barību, gardumiņus mīlulim, vitamīnus, dzīvnieku kopšanas komplektus, būrīšus, dažnedažādus aksesuārus un rotaļlietas, ko piedāvās vairāk nekā 60 dalībfirmas. Tāpat ikviens interesents izstādē varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un ieteikumus mīluļa veselības uzlabošanai.

Ja meklē četrkājaino draugu

Ja vēl tikai esi sava četrkājainā drauga meklējumos, izstāde būs lieliska vieta, kur iepazīt suņu un kaķu šķirņu daudzveidību un aprunāties ar pieredzējušiem speciālistiem! Kucēnu un kaķēnu tirdzniecība izstādē nav atļauta, bet ikvienam būs iespēja aprunāties ar dažādu šķirņu speciālistiem, lai saņemtu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem un varbūt jau aizrunātu savu nākamo četrkājaino draugu.

Izstādi „ZooExpo” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju „Felimurs”.  Suņu un kaķu izstāžu sponsors – "ROYAL CANIN".  Vairāk: www.bt1.lv/zooexpo un facebook.com/petekspo.lv


Norises vieta un laiks: Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

12. novembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00

13. novembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00

Biļešu cenas:

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – EUR 3,00

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – EUR 4,00

Pieaugušajiem – EUR 5,50

Ģimenes biļete  (2+2; 1+3) – EUR 12,50; vairāk bērnu – EUR 1,50 par katru bērnu

Autostāvvieta – EUR 3,00

Biļetes jau pārdošanā: https://zooexpo2016.ticketforevent.com/lv/ 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


1. Stāvs
,


Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89860296sec.