Izveidota jauna interneta vietne, kurā atrast vajadzīgo speciālistu - DARU.LV

Kur meklēt pieredzējušu palīgu, kad ir nepieciešams istabas remonts, santehnikas uzstādīšana vai elektrības ievilkšana mājā? Kur atrast uzticamu profesionāli korporatīva pasākuma sarīkošanai vai privātskolotāju svešvalodas apguvei? Parasti šādi palīgi tiek meklēti paziņu lokā. Bet ko darīt, kad ne tu, ne tavi draugi nevar ieteikt vajadzīgo speciālistu!?

Šonedēļ ir uzsācis darbu interneta portāls DARU.LV, kas apvienos dažādu arodu brīvos profesionāļus, un ikvienam būs iespējams tur atrast sev vajadzīgo speciālistu.

Vietnē ir paredzētas sadaļas celtniecības un remonta darbiem, sadzīvē nepieciešamu lietu uzstādīšanai, transporta pakalpojumiem un palīgdarbiem mājas solī. Tāpat tur varēs atrast palīgus atpūtas pasākumu organizēšanai, sporta un veselības speciālistus, kā arī citus lietpratējus – tulkus, grāmatežus un datu apstrādes speciālistus.

DARU.LV līdzdibinātājs Ojārs Stūre saka: "Mēs esam pašā projekta sākumā, un šobrīd galvenais ir piesaistīt pēc iespējas vairāk dažādu jomu speciālistu. Kad būs sasniegts pietiekams to skaits, mēs varēšim sākt popularizēt portālu gala patērētājiem."

Par DARU.LV galveno priekšrocību tās veidotāji uzskata iespēju klientam sniegt vērtējumu par speciālista darbu un izteikt viedokli par saņemtajiem pakalpojumiem. To ir iespējams izdarīt tikai autorizējoties caur kādu no sociālajiem tīkliem, tādējādi izvairoties no anonīmiem komentāriem. Viņuprāt, tas radīs uzticību profesionāļiem un palīdzēs nākošajiem klientiem izraudzīties tieši viņiem vispiemērotāko speciālistu.

Interneta vietnes veidotāji sola arī sekot līdzi lietotāju vajadzībām, nepieciešamības gadījumā mainīt pakalpojumu sadaļas un pastāvīgi uzlabot DARU.LV funcionalitāti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.86994004sec.