Padomi lētākai ceļošanai

Ceļošana ir viens no patīkamākajiem dzīves priekiem, lai gan arī viens no dārgākajiem. Bet mūsdienās ceļojumi vairs nav tikai turīgo cilvēku privilēģija, bet to var atļauties teju ikviens, jāmāk tikai pielāgoties sava budžeta lielumam vai arī palielināt to, paņemot aizdevumu. Ja neesat nodarbināts, bet vēlaties doties ceļojumā, tad apsveriet iespēju par jauniem aizdevumiem personām bez darba vietas (uusi työttömälle lainaa). Kad budžeta apmērs ir skaidrs, pirms veiciet rezervācijas savam ceļojumam, aplūkojiet šos padomus par to, kā ietaupīt naudu.

Lidošana nenoslogotajos laikos. Piedāvājuma un pieprasījuma likums darbojas arī uz gaisa satiksmi- tarifi pieaug un krītas līdz ar tās noslogotību. Ja iespējams, ir ieteicams veikt lidojumus Otrdienās un Trešdienās. Tāpat arī pārliecinieties, ka esat iegādājies biļetes īstajā laikā. Pētījumi rāda, ka vidēji 45 dienas pirms atiešanas ir vislētākās lidojumu biļešu cenas. Citi dati atklāj, ka vislabākais laiks, lai rezervētu  lidojumu, ir no četrām līdz sešām nedēļām pirms pacelšanās.

Dodieties ceļojumā ārpus karstās sezonas - īpaši savdabīga stratēģija, ja izvēlēsieties galamērķi, kas ir īpaši paredzēts atvaļinājumu sezonai, toties pavisam loģiska, ja vēlaties ietaupīt naudu. Ārpus sezonu laikos viesnīcas, lai tikai piesaistītu klientus, pazemina cenas un piedāvā vēl citus papildus bonusus. Piemēram, apsveriet biznesa vai konvencionālas viesnīcas pēc tam, kad vasaras sezona ir beigusies, jo šādā sezonas laikā tās var izrādīties pieejamas jūsu budžeta līmenim.

Veiciet rezervāciju tieši viesnīcas tīmekļa vietnē. Daudzās vietās tiešsaistes rezervācijas piedāvā zemākas cenas. Jūs varat arī piereģistrēties, lai saņemtu viesnīcas e-pastus par īpašām akcijām un atlaidēm. Vienkārši atcerieties, ka zemākās likmes parasti ir jāapmaksā izmantojot priekšapmaksu un tās ir neatmaksājamas. Ja jūs domājat, ka jūsu plāni var mainīties, jums būs jāmaksā augstākas, bet elastīgākas likmes.

Mainiet viesnīcas, kad tas ir izdevīgi. Pieņemsim, ka rezervējat viesnīcu piecu nakšu uzturēšanās laikā, sākot no sestdienas vakara. Ja sestdiena un svētdiena ir dārgākas nekā pirmdiena, otrdiena un trešdiena, jums var nākties maksāt par visām piecām naktīm ar visaugstāko dienas cenu. Apsveriet viesnīcas maiņu ceļojuma laikā, ja jūs varat atrast salīdzināmu viesnīcu par lētāku nedēļas dienu tarifu.

Palieciet ar vietējiem bez maksas. Ja tomēr viesnīcas šķiet par dārgu, ir daudz pakalpojumu platformu, kas savieno ceļotājus ar vietējiem iedzīvotājiem, kuri vēlas pie viņiem palikt bez maksas. Izmantojot šādas platformas, jums nekad nebūs jāmaksā par izmitināšanu. Kā arī jūs iepazīsiet daudz jaunu un interesantu cilvēku. Jums var tikt vesela istaba, citreiz opcija ir vien gulēšana uz dīvāna, bet lai vai kā- tas vienmēr ir bez maksas. Ir arī vietējās Couchsurfing grupas tikšanās, kas var palīdzēt jums izveidot draugus savā jaunajā pilsētā. Turklāt pēdējo gadu laikā, pateicoties sadales ekonomikas pieaugumam, tagad ir pieejamas vietnes, kas ļauj ne tikai palikt kopā ar vietējiem iedzīvotājiem, bet arī dalīties ar braucieniem, ēdienreizēm, vilcienu biļetēm, zvejas rīkiem un daudz ko citu. Šīs tīmekļa vietnes ne tikai ietaupa jums kaudzi naudas, bet arī dod jums iespēju ielūkoties dziļāk vietējo iedzīvotāju dzīvē.

Meklējiet visaptverošos piedāvājumus, lai samaksātu tikai vienu reizi par visu savu atvaļinājumu - ieskaitot naktsmītni, ēdienus, dzērienus un aktivitātes - un atvieglotu iespējamību iekļauties budžetā. Kad vasaras sezona beidzas, pludmales kūrorti kļūst dāsnāki ar saviem piedāvājumiem. Ja redzat kādu īpaši izdevīgi ceļojumu paku, bet mazliet tam pietrūkst, tad izmantojiet iespēju apskatīt lētus ātros kredītus 500 eiro apmērā (halpa pikavippi 500e heti).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5982511sec.