Ziedošs pavasara pārsteigums – ARC zīmolu dienas – augstākās kvalitātes trauki kļūst draudzīgāki maciņam!

Pavasaris ir pozitīvu pārsteigumu, atklājumu un arī ieguvumu laiks. To visu saviem klientiem un visiem interesentiem šajā gada gaišajā laikā sagādājis ARKOLAT, piedāvājot ARC ZĪMOLU DIENAS līdz pat 13. maijam. To ietvaros visas zīmolu ARCOROC, CHEF&SOMMELIER un LUMINARC preces pieejamas ar 20% atlaidi. Pārsteidzoši un izdevīgi! It īpaši tādēļ, ka ARC produkcija izceļas ar ievērojamu kvalitāti, praktisku pielietojumu un eleganci vienlaikus.   

Trīs lietas, labas lietas

Franču kompānijas ARC dienu ietvaros klientiem pieejama trīs dažādu zīmolu produkcija. Katrs no tiem ir atšķirīgs, bet intereses vērti, atkarībā no mērķa un vēlmēm, ir visi.

Zīmols ARCOROC jau kopš 1958. gada specializējas viesmīlības un sabiedriskās ēdināšanas nozarē, piedāvājot mūsdienīgus traukus, kas seko līdzi laikmeta dinamikai, modes tendencēm un izceļas ar augstu kvalitāti, jo tieši ARCOROC izstrādā traukus, izmantojot inovatīvus materiālus.

Otrs zīmols, kam vērts pievērst uzmanību ARC zīmolu dienās ir LUMINARC, kura pirmsākumi meklējami jau 1948. gadā. Šis zīmols piedāvā  mūsdienīgus ikdienas traukus un plašu glāžu klāstu. Šī zīmola trauku sērijas izceļas ar vienmēr aktuāliem un košiem krāsu salikumiem, kas lieliski spēj papildināt ne vien jūsu galda klājumu, bet arī viena otru, veidojot unikālu piedāvājumu ikvienam.

LUMINARC piedāvājuma klāstā ievērojamu vietu ieņem arī trauku sērijas bērniem ar pazīstamiem animācijas filmu tēliem.

Standarta piedāvājumā ir visdažādākās glāžu sērijas, uzglabāšanas trauki, cepeštrauki, sulas krūzes un citi stilīgi, praktiski un noderīgi priekšmeti no plašās trauku saimes.

Līdztekus piedāvājuma dažādībai un spilgtajām krāsām, LUMINARC produkcija ir praktiska un izturīga, trauki ir viegli kopjami, tos var mazgāt trauku mazgājamajās mašīnās, kā arī tie ir piemēroti lietošanai mikroviļņu krāsnīs.

Elegance un galda klājums visaugstākajā līmenī – tās ir trešā zīmola CHEF&SOMMELIER galvenās īpašības. Šī zīmola sēriju trauki noteikti nepaliks nepamanīti un ir uzreiz atpazīstami. Turklāt to īpašību klāstā ir arī izmantoto materiālu ekskluzivitāte, jo CHEF&SOMMELIER produkcija top no augstākās kvalitātes porcelāna  un īpašā Krysta™ materiāla.

Īpaši un inovatīvi materiāli – ARCOROC veiksmes stāsts

Trauku izvēles procesā - veikalos vai katalogos aplūkojot kompānijas ARCOROC produkciju, der paturēt prātā, ka šie trauki izceļas ne vien ar dizainu, eleganci un plaši izdaudzināto izturību, bet arī ar jaunākajiem nozares sasniegumiem mūsdienīgu un inovatīvu materiālu izmantošanā, kas garantē, ka jūsu virtuvē nonāks trauki, kuru īpašības ir soli priekšā daudziem citiem līdzīgiem eksemplāriem.

Piemēram, kompānijas ARCOROC produkcijas sastāvā bieži vien sastopams materiāls ar nosaukumu Opal.

Tas ir līdz pat trīs reizēm izturīgāks pret dažāda veida triecieniem nekā citi materiāli, līdz ar to tā kalpošanas laiks ir ilgāks, turklāt Opal trauki ir noturīgi pret baktēriju izplatību, jo materiāls nav porains.

Papildus tam, Opal materiāla trauki labi saglabā siltumu un ir ilgstoši izturīgi pret skrāpējumiem.

Mazgājot trauku mazgājamajās mašīnās, Opal trauku virsma un dekori saglabā sākotnējo kvalitāti daudz ilgāk nekā citi produkti.  

ARCOROC piedāvājuma klāstā ir arī trauki, kas darināti no rūdītā stikla – īpaši izturīga materiāla, kas garantē to, ka trauki ir daudz izturīgāki gan pret temperatūras svārstībām, gan mehānisku iedarbību, turklāt tie daudz ilgāk saglabā siltumu.  

Visi šī materiāla produkti radīti tā, lai maksimāli mazinātu savainošanās risku trauku lietotājiem - materiāls saplīstot nerada asas lauskas, turklāt, kā jau noprotams materiāla nosaukumā, rūdītā stikla trauki ir izturīgi un plīst ļoti reti. Piemēram, rūdītā stikla glāze ir līdz piecām reizēm izturīgāka par citām, līdz ar to tā izmantojama daudz ilgāk.

Gribas kaut ko vēl izturīgāku? Lūdzu! Inovatīvais materiāls Zenix ir trīs reizes izturīgāks par stiklu. Tas ir izgatavots uz minerālu bāzes. Tieši tālab Zenix trauki ir izturīgi pret nolietojumu un ilgstoši saglabā sākotnējo izskatu un mirdzumu. Materiāls ir lieliski piemērots mūsdienīga dizaina trauku izgatavošanai.

Zenix traukiem ir pilnīgi gluda virsma bez porām. Līdz ar to, lietojot galda piederumus, tie neveido skrāpējumus. Trauki saglabā sākotnējo izskatu un kvalitāti ilgāk gan aktīvi lietojot, gan mazgājot trauku mazgājamajā mašīnā.

Gaidām jūs uz ARC zīmolu dienām ARKOLAT veikalā Rīgā, Mūkusalas ielā 72b, kā arī Horeca nozares profesionāļiem iesakām sazināties ar ARKOLAT Horeca nodaļu pa tālruni 80 704 088 vai rakstot [email protected].

Pērkot jebkuru ARC zīmolu produkciju par vismaz 250eur, dāvanā glāžu komplekts!

Zīmolu dienu piedāvājums spēkā līdz 13. maijam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18261409sec.