Izbaudi saulainas brīvdienas Tanzānijā ar «Condor»

Lai nokļūtu sapņainās un saules pielietās brīvdienās, jāsper tikai neliels solis. Lidsabiedrība "Condor" paplašina ceļojumu iespējas un no Frankfurtes, kas ir galvenā "Condor" bāzes vieta, tagad iespējams lidot sapņu ceļojumā uz Tanzāniju.

Komfortablie un ceļotāju ērtībām pakārtotie "Condor" lidojumi ir lielisks veids, kā relaksēti nokļūt uz Āfriku un baudīt tās nepieradināto dabu, savvaļas dzīvniekus vai vienkārši zvilnēt un relaksēti baudīt brīvdienas pludmalē.

Lidojums no Frankfurtes uz Kilimandžaro Starptautisko lidostu sniedz iespēju sākt savu ceļojumu un iepazīt Serengeti un Tarangiras dabas Nacionālajos parkos, kā arī ar apbrīnu saudzīgi vērot Ngorongoro aizsargājamo teritoriju Tanzānijas ziemeļu daļā. Kad būsiet iepazinuši Āfrikas floru un faunu, ir vērts atpūsties Zanzibāras salā Tanzānijas dienvidu daļā. Tā nudien ir paradīze zemes virsū, kas liek aizmirst par it visu pārējo pasaulē. Baltās smiltis un dzidri zilā jūra, līdztekus izcilam apkalpošanas servisam, jums ļaus piedzīvot labākās brīvdienas, kādas vien ir iespējamas.

"Condor" tiešais reiss no Zanzibāras uz Frankfurti nodrošinās jums arī netraucētu lidojumu mājup, ļaujot sapņaini plānot nākamo ceļojumu.

Lidojumi ar "Condor"s pilnībā modernizētajām un ērtajām "767-300" lidmašīnām no Frankfurtes uz Tanzāniju tiek nodrošināti 3 reizes nedēļā. No tiem – viens lidojums uz Kilimandžaro, bet divi – uz Zanzibāru.

Lai nenāktos lauzīt galvu, meklējot, kā savu ceļojumu uzsākt no Latvijas, dalāmies informācijā,  ka ""Condor"" sabiedrotie ir Lufthansa un Air Baltic, kas sasaista lidojumus.

"Condor" ekonomiskās klases biļetes cena no Rīgas uz Kilimandžaro Starptautisko lidostu un atpakaļ pieejamas, sākot no 940, - Euro

Izbaudi Tanzāniju ar "Condor" lidsabiedrību!

Plašāka informācija pieejama šeit.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 25.03.2024 Juris Pavītols un Matīss Pavītols Valmieras TIC
24.martā plkst.16.00 kultūrtelpā Akustika rokgrupas “Līvi” dibinātājs Juris Pavītols kopā ar dēlu Matīsu Pavītolu sniegs akustisku koncertu. | Skatīt vairāk
15 EUR
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38980603sec.