Reklāmraksts: rudens-ziemas sezonā būs populāri garo nedēļas nogaļu ceļojumi

Reklāmraksts. Ceļojumu eksperti no «Kaleva Travel» apstiprina, ka šajā rudens un ziemas sezonā, kas atkal solās būt gara un auksta, populāri būs īsie 3-4 dienu atpūtas ceļojumi, kas ļauj «aizmukt» no ikdienas, mainīt vidi un ir pieņemami budžeta ziņā. Tūrisma nozarē tie pazīstami ar nosaukumu «long weekends» jo parasti tiek plānoti nedēļas nogalēs vai svētku dienās, izmantojot tiešo lidojumu iespējas un lētās aviobiļetes.

«Latvijas ceļotgribētājiem šāds pagarinātās nedēļas nogales ceļojums ir salīdzinoši jauns piedāvājums, kas kļūst arvien populārāks un pamazām aizvieto tā sauktos «pēdējā brīža» piedāvājumus. Šādi ceļojumi ir veiksmīgi kombinējami ar svētku dienām un skolēnu brīvdienām, tos var veidot gan kā atpūtas, gan kā izzinošos braucienus. Vidēji šāds 3 līdz 4 dienu nedēļas nogales ceļojums vienai personai izmaksā 300 līdz 350 latu un, kā liecina veiktās klientu aptaujas, tas ir izplatītākais budžets, ko pēdējo divu gadu laikā ceļojumiem atļaujas tērēt Latvijas iedzīvotāji», stāsta Kaleva Travel direktore Irēna Riekstiņa.

Kaleva Travel ceļojumi eksperti stāsta, ka šoruden ļoti populāri un ātri tiek izpirkti ceļojumi, kas piedāvāti oktobra beigās, skolēnu brīvlaikā, un valsts svētku periodā novembrī. Izrauties uz pāris dienām no ikdienas cilvēki dodas ar čarterreisiem uz Horvātiju, Īslandi, Turciju ar prāmjiem uz Stokholmu vai Helsinkiem, gan izpērkot lētās aviobiļetes piemēram uz Berlīni, Prāgu, Barselonu, Milānu un citur.

Īso ceļojumu priekšrocības:
*Iespēja veidot individuālas programmas
*Vairums aviokompāniju jau daudzus gadus piedāvā speciālas cenas nedēļas nogales ceļojumus
*Value for money – iespēja izmantot nedēļas nogales atlaides viesnīcām, auto īrei, izklaidei.
*Nav jāņem papildus brīvdienas vai jāpiesaka atvaļinājums.

Kaleva Travel ir Somijas lielākās darījumu tūrisma grupas Kaleva Travel Oy uzņēmums Latvijā. Kaleva Travel Oy grupai ir vairāk kā 70 gadu pieredze darījumu un atpūtas tūrisma nozarē. Grupai pieder 15 biroji Somijā un seši citās valstīs, arī Lietuvā, Igaunijā, un Rumānijā, apvienojot vairāk kā 500 tūrisma industrijas profesionāļus.

Ceļojumu birojs Kaleva Travel piedāvā kvalitatīvus un ekonomiski izdevīgus ceļojumu pakalpojumus uzņēmumiem un privātpersonām. Birojā nodarbināti 23 profesionāļi, un tas apkalpo vairāk kā 150 korporatīvos klientus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83166194sec.