Tūristi Rīgā pirmo reizi varēs izbaudīt tradicionālo latviešu grilu

REKLĀMRAKSTS: Vecrīgā mūsu galvaspilsētas viesiem pirmo reizi dota iespēja nobaudīt oriģinālus vietējās virtuves ēdienus – latviešu tradicionālo grilējumu no vietējā medījuma brieža gaļas vai vietējos ūdeņos nozvejotā zandarta. Ēdieni tiek gatavoti uz atklātas uguns pēc senlatviešu receptēm, ko šefpavāram izdevies atrast Kurzemes nomalē. Tūrisma gidi un viesnīcu pārstāvji var apmeklēt pasākumu Degustāciju mēnesis Alibī un izgaršot minētos senlatviešu ēdienus ar īpašu – 65% lielu atlaidi.

Šefpavārs ir ļoti centies, izveidodams tik tiešām oriģinālu ēdienkarti tūristiem, kurus interesē kulturāla atpūta un kuri kā patīkamas atmiņas no mūsu galvaspilsētas vēlas aizvest sev līdzi arī iespaidus par latviešu virtuves neatkārtojami garšīgajiem ēdieniem.

Ģimenes restorāniņš Alibi ir vienīgā vieta Vecrīgā, kur iespējams nobaudīt tradicionālos latviešu grila ēdienus. Pirmais ēdiens pagatavots no atlasītas vietējā medījuma brieža gaļas karbonādes, kas tiek cepta uz atklātas uguns. Grilētajam medījumam kā piedeva tiek pasniegts tradicionālā latviešu kartupeļu biezputra vai zirņu biezenis. Otrs ēdiens – sviesta mērcē kopā ar sīpoliem grilēts zandarts – tāpat kā pirmais pagatavots pēc senas latviešu receptes.

Ēdienu cena kopā ar piedevām ir attiecīgi 12 un 7 lati. Taču tūrisma gidi un viesnīcas pārstāvji, kuri vēlas iepriecināt savus klientus, īpaša sadarbības piedāvājuma ietvaros tiem varēs piešķirt 20% lielu atlaidi.

Lai iepazītos ar jauno ēdienkarti, gidi un viesnīcu pārstāvji aicināti apmeklēt Degustāciju mēnesi, kuras laikā ēdienus būs iespējams nobaudīt ar speciālu 65% atlaidi. Pasākums notiks no 14.12.2011. līdz 14.01.2012. restorānā Alibi (Kalēju ielā 51) no pulksten 15.00 līdz 20.00.

Vairāk informācijas interneta vietnē: www.alibi.lv

grill

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69847393sec.