Laime un veiksme pūķa gadā – Ķīnas ceļojumā ar airtour

REKLĀMRAKSTS: Pūķa gads rit pilnā sparā, vai esat domājuši, kur obligāti būtu jādodas ceļojumā šogad?

Par cik pūķis ir laimes simbols Ķīnā, mēs iesakām apmeklet tieši šo Āzijas valsti laimes, veiksmes, kā arī piedzīvojumu meklējumos.

Ielūkojieties mūsu 7 dienu ceļojuma programmā Vēsturiskā Pekina un “Terakotas armija”, un ieplānojiet "zemdebess impērijas" apmeklējumu.

kina

Debesu templis Pekinā Jūs neatstās vienaldzīgus, un ne tikai tāpēc, ka tas ir nepārspēto seno ķīniešu arhitektūras šedevrs.

Templis, kas kalpoja lūgšanām un upurēšanai par godu Debesīm, ir slavens ar īpatnēju rezonanses efektu no „atbalss sienas”. Jau vairākus gadsimtus šī būve izraisa apmeklētājos lielu interesi un sajūsmu par seno meistaru māku, kas ļauj saklausīt cilvēka čukstus pat no sienas pretējā gala.

Dzīvē noteikti ir jāredz Lielais Ķīnas mūris, un kad vēl labāk to izdarīt, ja ne pūķa gadā? Vienā no ceļojumā dienām piedāvājam doties uz Badaliņas sektoru, kur būs iespējams apskatīt ne tikai pašu mūri, kura celtniecības darbos piedalījās ap miljons cilvēku, bet arī Minu dinastijas 13 imperatoru mauzoleju kompleksu un pastaigāties pa Svēto garu aleju.

Ceļojumā ir iekļauts arī brauciens uz Aizliegto pilsētu – Ķīnas pārvaldes un spēka centru, kur strādājuši 24 Minu dinastijas imperatori un viņu svītas. Apmeklēsiet arī Ķīnas imperatoru Vasaras pili – gleznainu tempļu, paviljonu un galeriju kompleksu, kas iekļauts UNESCO sarakstā un Siaņas pilsētu – Ķīnas civilizācijas šūpuli, vienu no Ķīnas vēsturiskajām galvaspilsētām, senā “zīda ceļa” gala punktu.

kina

Bet ceļojuma nagla būs viens no pasaules brīnumiem – Terakotas armija – 8000 karavīru liela armija, kas atrodas valdnieka pēcnāves telpā. Karavīri pagatavoti no apdedzināta māla jeb terakota, un ar visiem zirgiem ir atainoti dabiskā lielumā. Pēc arheologu domām, katrs karavīrs ir veidots pēc dzīva parauga, kas dzīvojis 2000 gadus atpakaļ.

Vārdu sakot, neaizmirstami iespaidi šī brauciena laikā Jums ir garantēti! Bet laime un veiksme? Par to noteikti parūpēsies Ķīnas pūķis!

Apskatiet pilnu programmas aprakstu un rezervējiet ceļojumu airtour mājaslapā: www.airtour.lv/celojumi/vesturiska-pekina-un-terakotas-armija

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14078498sec.