Piedalies, pārbaudi savas zināšanas un laimē atpūtu Līvu Akvaparkā

Piedalies, pārbaudi savas zināšanas un laimē neaizmirstamu atpūtu Līvu Akvaparkā.

Līvu Akvaparks un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), sadarbībā ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMPD), Valsts Policiju (VP), Iekšlietu ministriju(IeM) (turpmāk tekstā - konkursa organizatori) izsludina konkursu „Esi drošs – neesi pārdrošs” Jūrmalas un Rīgas reģiona skolām.

Konkursa „Esi drošs – neesi pārdrošs” mērķis ir nostiprināt pamatzināšanas un veicināt skolēnu izpratni par drošību ikdienā un rīcību ārkārtas situācijās. Pievērst uzmanību problēmai, kas skar skolēnu izglītošanu ar drošību saistītiem jautājumiem.
Konkurss norisināsies divās atlases kārtās, ar noslēguma finālu Līvu Akvaparkā, Viestura ielā 24, Jūrmalā, 2012.gada 02.jūnijā.
Konkurss notiks komandām, pildot dažādus uzdevumus un risinot situācijas, kas saistītas ar dažādiem drošības jautājumiem. Skolēniem konkursa laikā būs ne tikai jāatbild uz konkursa organizatoru sastādītiem jautājumiem par ugunsdrošību, drošību uz ūdens un tā tuvumā, pirmās palīdzības sniegšanu, drošību uz ielas un mājās, bet arī praktiski jādemonstrē prasmes rīkoties dažādās situācijās. Kā arī katras skolas komandai būs mājas darbs – jāsagatavo priekšnesums par tēmu –„Esi drošs – neesi pārdrošs”

Vairāk informācijas www.akvaparks.lv, www.vugd.gov.lv, www.iem.gov.lv, www.nmpd.gov.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5317471sec.