Jauns Attirance SPA centrs Rīgā aicina baudīt rudens procedūras

REKLĀMRAKSTS. Attirance ir Latvijā ražotu ekskluzīvu  smaržu un dabīgās kosmētikas zīmols, kas iedvesmu smēlies 18. gadsimta Francijas izsmalcinātajās tradīcijās.

Kopš uzņēmuma dibināšanas Attirance izstrādā inovatīvus risinājumus saviem klientiem un 2012. gada vasarā tika atvērts jaunais Attirance SPA centrs Rīgā, Tērbatas ielā 14, kas nodrošina augstus kvalitātes standartus un neaizmirstamu baudījumu Jūsu ķermenim un garam.

Attirance SPA sniedz lielisku iespēju smelties mieru un harmoniju, izbaudot SPA rituālus un izjūtot 18. gadsimta Francijas izsmalcinātību un spožumu. Attirance SPA ir veidots, izmantojot gadsimtu gaitā uzkrātas zināšanas par ķermeņa kopšanu un laika pārbaudi izturējušus skaistuma noslēpumus, ko ļoti cienīja elegantā un sievišķīgā karaliene Marija Antuanete. SPA procedūras, tāpat kā Attirance ekskluzīvie un dabīgie ķermeņa kopšanas līdzekļi, kas ražoti tepat Latvijā, piedāvā pašu labāko no dabas spēka un skaistuma, izmantojot augstvērtīgākas augu izejvielas – augu eļļas, sviestus, ziedu ekstraktus un atsvaidzinošas ēteriskās eļļas.

Tikai dažas stundas vai viena diena tepat Rīgas sirdī ļaus jums iejusties Francijas augstmaņu lomā – Attirance SPA kvalificētie speciālisti rūpēsies par jūsu labsajūtu, izmantojot tikai labākos sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus ko piedāvā Attirance - Latvijā ražota dabīgā kosmētika, kas izceļas ar savu  neatkārtojamo receptūru, pievilcīgo aromātu un krāsu gammu, sniedzot neaizmirstamu baudījumu jūsu ķermenim un garam.

Attirance piedāvā ļoti plašu SPA rituālu un procedūru klāstu, ko iespējams izbaudīt gan vienatnē, gan kopā ar savu mīļoto. Patīkama aromātiskā vanna, relaksējoša masāža vai neaizmirstams SPA rituāls – ikviens var atrast un izvēlēties sev piemērotāko baudījumu.

Attirance SPA moto: Ieraugi, pieskaries un sajūti dabas burvību, ļaujoties izsmalcinātam 18.gadsimta spožumam un valdzinājumam kopā ar Attirance SPA!

Attirance SPA rudens piedāvājums:

Imunitāti nostiprinošie citrusaugļu kokteiļi ķermenim!

Attirance SPA rūpējoties par savu klientu veselību un labsajūtu, ir izstrādājusi vitaminizētu un imūnsistēmu nostiprinošu ķermeņa procedūru komplektu, kas aukstajā laikā sniegs jums bagātīgu triecienu devu visiem vīrusiem un enerģijas lādiņu jūsu dzīves priekam, kā arī sagādās patīkamu baudījumu jūsu dvēselei.

Citrona procedūra ķermenim "Une brise fraiche" (Imūnsistēmas stiprināšanai)

Citrona SPA procedūra ķermenim ir īpaši izstrādāta aukstajam laikam iestājoties, lai jūsu organismu bagātinātu ar lielu devu C vitamīna. Tā lieliski noder organisma imūnsistēmas uzlabošanai, organisma mundruma un tonusa paaugstināšanai, vielmaiņas aktivizēšanai, ādas elastības un ādas mitruma līmeņa uzlabošanai . Citrona procedūra ar citrona līnijas produktiem stiprina organisma aizsargspējas, labvēlīgi ietekmē asinsvadus un asinsspiediena līmeni. Procedūrā pielietotā  citrona ēteriskā eļļa palīdz organismam neitralizēt uzkrātos sāļus un toksīnus. Citrona ķermeņa sviesta sastāvā esošie A, E un C vitamīni palīdz mīkstināt sausu sasprēgājušu ādu, novērš kairinājumus un aizsargā.

Pēc citrona procedūras sajutīsiet spirgtumu un laimes sajūtu sirdī, kuru mēs jums papildināsim  ar karstā citrona dzēriena baudījumu. Un iepriecināsim ar jauku dāvanu no Attirance Latvijā ražotās dabīgās kosmētikas – Citrona vannas burbuļbumba elegantā dāvanu maisiņā.

Procedūrā ietilpst:
- ķermeņa pīlings,
- ķermeņa masāža ar ķermeņa sviestu,
- ķermeņa iekrēmošana ar ķermeņa jogurtu,
- karstā citrona dzēriena baudīšana,
- dāvaniņa.

Laiks: 1.5 stunda

Cena: Cena ar 15% atlaidi 25,50 Ls

Tonizējošā Greipfrūta procedūra ķermenim

Baudiet Karību jūras bezrūpīgo dzīves ritmu un saules noskaņas uz savas ādas kopā ar veselības nostiprinošo greipfrūtu SPA procedūru! Greipfrūtu krēma sastāvā esošais spirdzinošais greipfrūts sniegs jums mundrumu un tonusu jūsu organismam, kas būs kā spēka avots cīņā ar nelabvēlīgajiem laika apstākļiem, kas negatīvi ietekmē mūsu veselību un pašsajūtu.

Greipfrūtu ķermeņa procedūrā pielietotie ķermeņa kopšanas līdzekļi ir bagāti ar visām vērtīgajām vielām, ko sevī ietver greipfrūta auglis. Greipfrūta sviesta krēma un jogurta sastāvā esošā greipfrūtu ēteriskā eļļa – atsvaidzina un uzmundrina, kā ari samazina stresu un atjauno enerģiju. Veicina poru attīrīšanos, palīdz cīņā ar celulītu un uzlabo organisma vielmaiņu. Šī sviests – ideāls līdzeklis sausas ādas barošanai un aizsardzībai, tā sastāvā esošie A,E un F vitamīni palīdz mīkstināt sausu, sasprēgājušu ādu, novērš kairinājumus un aizsargā to. Avokado eļļa - bagāta ar vitamīniem un mikroelementiem, palīdz ādai atjaunot tās dabisko mitruma līmeni, mazina pigmentācijas plankumus, atsvaidzina nogurušu, nespodru ādu. Mandeļu eļļa – skaistumam nepieciešamā E vitamīna avots baro, mīkstina, mitrina un attīra ādu, samazina sausas ādas lobīšanos, atjauno ādas elastību.

Procedūras laikā  Jūsu ādā atjaunosies vielmaiņas procesi, audi bagātināsiet ar skābekli, šūnas atjaunosies un āda kļūs gluda, elastīga, starojoša un gatava, kā arī aizsargāta no jebkādiem nelabvēlīgajiem laika apstākļiem. Pēc procedūras iepriecināsim Jūs ar greipfrūtu-ananāsu tēju un dāvanu no Attirance Latvijā ražotās dabīgās kosmētikas – Greipfrūtu vannas burbuļbumba elegantā dāvanu maisiņā.

Procedūrā ietilpst:
- ķermeņa masāža ar greipfrūta sviesta krēmu,
- ķermeņa ietīšana greipfrūta jogurtā,
- siltas citrusaugļu tējas baudīšana,
- dāvaniņa.

Laiks:  1.5 stunda

Cena: Cena ar 15% atlaidi 25,50 Ls

Procedūras bērniem

Attirance SPA ir padomājusi arī par bērniem piedāvājot divas brīnišķīgas un garšīgas šokolādes procedūras rūpēs par bērnu rociņām un kājiņām. Procedūras komplekts tika izstrādās, lai mūsu mīļās klientes nākot uz Attirance SPA salonu, neraizētos, kur lai liek bērniņu, bet varētu ņemt līdzi un izbaudīt lielisku laiku kopā, pilnu ar neaizmirstamu baudījumu un prieku.

"Mīļumam"

Kakao kāju procedūra + sokolādes dzēriens. Mandeļu eļļa un E vitamīns mitrina pēdu ādiņu, piparmētru ekstraksts piešķirs svaigumu. Procedūrā ietilpst: viegls pēdu pīlings un šokolādes maska.

Šokolādes  procedūra rokām "Samtainas rociņas" un šokolādes saldējums

Kas var būt gardāks par šokolādi? Šokolāde kā lieliski garšo, tā arī lutina ādu. Ar šo procedūru vēlamies palutināt mazos šokolādes gardēžus.

Nomierinšoa procedūra ar maigajiem šokolādes līnijas produktiem, kas satur vērtīgas eļļas, tās laikā mēs veiksim roku masāžu, smaržīgu un vieglu pīlingu, kā arī iesmērēsim mazās rociņas ar krēmu.

Procedūru noslēgsim, pasniedzot mazajiem viesiem šokolādes saldējumu.

Elīnas Daugertes, Attirance mārketinga menedžeres, mīļākā procedūra:

Jau no mazotnes man ļoti patīk relaksējošie vannas rituāli. Es bieži mīlu piebērt pilnu  vannu ar rožlapiņām, iedegt sveces, kādreiz iemalkot kādu šampanieša glāzi un romantiskas mūzikas pavadījumā palutināt sevi. Neapšaubāmi esmu ļoti iepriecināta un iekārdināta ar Attirance SPA vannas rituāliem, kas man ļoti atgādina Ēģiptes laika karalienes Kleopatras vannas. Izbaudot Attirance SPA vannas rituālus Jūs aizmirsīsiet visas ikdienas raizes un iegrimsiet burvīgā un neaizmirstamā aromātu virpulī. Man ļoti patīk arī, ka vannas rituāli intensīvi rūpējas par ādu, padarot to samtaini maigu, starojošu un kārdinoši smaržojošu. Vannas rituāli kopā ar Attirance karaliskajiem ķermeņa kopšanas produktiem – vannas burbuļbumbas, vannas piens, vannas sāls, kas izgatavoti no dabīgajiem augiem un bagātināti ar vitamīniem un minerālvielām, ir vislabākais ko var sniegt jūsu ādai. Tas viss vēl tik bagātos un tik dažādos aromātos, ka jebkurš gūs visneaizmirstamāko baudījumu. Mani iemīļotākie aromāti ir Rozes, lavanda, kumelītes un zemenes.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.attirance.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49671507sec.