Relax Tour to Latgola: Ko darīt, ja nav risinājuma?

REKLĀMRAKSTS. Pirmkārt jau tā nemēdz būt.

Tu esi vadītājs/a kādā uzņēmumā un Tava pozīcija ir vidējais menedžments. Tā ir ideāla vieta saskatīt kā augstākā priekšniecība nostāda mērķus, bet darba kolektīvs pieņem pārmaiņas, kuras Tu vadi, lai realizētu augstākās priekšniecības mērķus un, protams, arī savus.

Tas ir amats, kurā nav vietas rutīnai, jo Tev pastāvīgi nākas risināt konfliktsituācijas, kuras rodas no dažādo ietekmes faktoru iedarbības. To sekas ir redzamas, bet cēloņi, iemesli, avoti bieži vien paliek nepamanīti. Tas ir izskaidrojams ar to, ka no iekšienes ir labāk zināms detaļās, bet mazāk saskatāms kopumā. Tas ir tikai loģiski, ka augstākā priekšniecība nostāda mērķus kopumā, bet padotie vēlas ietekmes robežas atbilstoši savai kompetencei. Vienam vajag instrukciju, citam pietiek ar uzslavu. Ja augstāko priekšnieku mērķi ir pašsaprotami, tad komunikācija ar padotajiem jau ir ikdienas izglītošanās process.

Taču, gadās situācija, kad ... nav risinājuma. Tad vislabākais risinājums ir darīt kaut citu, kas nav saistīts ar risinājuma meklēšanu. Un tādos gadījumos risinājums uzrodas pats.

Kāpēc tas tā notiek? Tas ir tikai loģiski, ka risinājums, kura nav iekšienē, atnāk no ārienes tad, kad ir atbrīvota atmosfēra tam uzrasties.

Neko jaunu jau nepateicu un vēlu veiksmes ikdienas darbos atrast kopsaucējus, kas virza visas komandas darbu. Bet! Ja risinājums atrodas tālāk, nekā Tu domā, tad piedāvāju pavizināties.

Neliels ceļojums uz Latgolu. Turp un atpakaļ. Parunāsimies.

Ainars Pudulis
Lmt 25665510
[email protected]


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Līvānu TIC
,


Krāslavas TIC
,


Latgale.travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45406699sec.