Travel RSP lielā piektdienas izpārdošana – Bulgārija

Tikai šodien, 2013. gada 26. aprīlī, Jums ir iespēja nopirkt Bulgārijas ceļojumu par īpašu cenu – vien 199 Ls!

Nav nekā vilinošāka par vasaras atpūtu Bulgārijā. Šīs zemes klimats vislabāk piemērots ne vien lai patīkami pavadītu atvaļinājumu, bet arī lai stiprinātu savu veselību. Pat viskarstākajos vasaras mēnešos jūras brīze piekrastē ļauj baudīt saules siltumu, nejūtoties karstuma nomocītam.

Bulgārijas neskartā daba ir šīs valsts lepnums. Lielu daļu Bulgārijas teritorijas aizņem neskarti kalni, laiki un meži, savukārt piekraste nodrošina vienmēr svaigu jūras vēju. Līdz ar Bulgārijas uzņemšanu Eiropas Savienībā nozīmīgas mežu platības kļuvušas par dabas rezervātiem. Tādēļ neskaitāmi cilvēki, kas cieš no elpceļu kaitēm, ik gadus apmeklē Bulgāriju, lai uzlabotu savu veselību.

Bulgārija ir kā radīta lai atpūstos kopā ar bērniem. Daudzos kūrortos padomāts par visu, lai bērniem nebūtu garlaicīgi: atrakcijas, ūdens parki, zirgu izjādes, izbraucieni ar divriteni vai skrituļslidām.

Aktīvās atpūtas cienītājiem Bulgārija piedāvā dažādas ekskursiju programmas, sporta spēles un sacīkstes, SPA centrus, akvaparkus, golfa laukumus, daž ne dažādus ūdens sporta veidus, kazino, diskotēkas, karaoke bārus, pastaigas gar jūras līčaino krastu kājām vai zirga mugurā... Pat tie, kam patīk iepirkties, nepaliks vienaldzīgi – labākie Eiropas zīmoli šeit atrodami plašā klāstā.

Daudzi ierodas Bulgārijā, lai ārstētos – šīs valsts dziednieciskie kūrorti izpelnījušies lielu popularitāti, savukārt vietējie balneoloģijas centri savulaik uzņēmuši pat Romas imperatorus.

Bulgārijas tradicionālā virtuve vēl nevienu nav pievīlusi. Šejieniešu ēdieni ir pārpilni svaigiem dārzeņiem, ar plašu jūras un saldūdens zivju izvēli, jūras veltēm, kā arī izceļas ar gaļas ēdienu daudzveidību. Īpaši jāpiemin īpaši gardie piena produkti. Tāpat, ja ir vēlēšanās, jebkurā restorānā iespējams baudīt arī Eiropas klasisko ēdienkarti. Liela daļa ēdienu porciju ir tik iespaidīgu izmēru, ka prātīgi pasūtīt vienu porciju diviem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,


Novatours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18027616sec.