Latvijā pieejama jauna tipa ceļojumu apdrošināšana

REKLĀMAKSTS. No maija Latvijas iedzīvotājiem pieejama apdrošināšanas sabiedrības PZU ceļojumu apdrošināšana ar iespēju kombinēt vajadzīgos apdrošinātos riskus. Jaunā pakalpojuma mērķis ir to maksimāli pielāgot individuālām vajadzībām un nepārmaksāt par riskiem, kas attiecīgajā ceļojumā nav aktuāli. Ceļojumu apdrošināšanas programmas veidotas, balsoties uz ceļotāju vajadzību izpēti un apdrošināšanas sniedzēja PZU pieredzi Austrumeiropas un Centrāleiropas tirgos.

"Pirmkārt, ceļojumu apdrošināšanas programmās esam ieviesuši virkni detaļu klientu ērtībām. Piemēram, mūsu uztverē jēdziens "ceļojuma dokumenti" ietver arī pasi, personas apliecību, vadītāja apliecību, transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību un pat ceļojuma biļetes. Tāpat arī nepiemērojam pašrisku bagāžas nozaudēšanas, sabojāšanas vai aizkavēšanas gadījumā. Otrkārt, Lietuvas tirgus pieredze un tirgus daļa ļauj cerēt, ka arī patērētāji Latvijā novērtēs mūsu piedāvājuma priekšrocības un uzņēmuma stabilitāti," stāsta Deividas Raipa, PZU Latvijas filiāles vadītājs. PZU Latvijas tirgū ienāca š.g. martā, taču Lietuvā, kur uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, PZU ir lielākais ceļojumu apdrošinātājs pēc pārdoto polišu un partneru skaita. Lielākā daļa Lietuvas tūrisma aģentūru un operatoru piedāvā PZU ceļojumu apdrošināšanu.

PZU Latvijā piedāvās piecas ceļojumu apdrošināšanas programmas. Tās varēs koriģēt, pievienojot vai atsakoties no riskiem, kas attiecīgajā situācijā ir vai nav būtiski. Īpaši izveidota programma "Brīvā" ļaus izvēlēties vēlamo risku salikumu, atkarībā no individuālām vajadzībām.

Ceļojumu riskos iekļautas arī tādas lietas kā ceļojumu atcelšanas apdrošināšana, alternatīvo biļešu iegāde, lidojumu savienošanas apdrošināšana un citi riski. Piemēram, slēpošanas negadījumā, gūstot traumas uz kalna, apdrošinātais atgūs naudu arī par neizmantoto slēpošanas abonementu. Tas ir pirmais šāda tipa piedāvājums Latvijā. Turklāt pakalpojumi ir bez pašriska nelaimes gadījumu, medicīnisko un citu izdevumu segšanai.

PZU ceļojumu apdrošināšana būs pieejama pie PZU sadarbības partneriem, piemēram, pie tūrisma operatoriem, aģentūrām, brokeriem un citur. Šobrīd polises nopērkamas pie tādiem tūrisma profesionāļiem kā Alida Tūrs, Digitours, Cruiselines Travel Agency un citiem, bet partneru skaits tuvākajā laikā tiks palielināts.

Lai pieteiktu apdrošināšanas gadījumu vai saņemtu konsultācijas, klientam jāzvana uz polisē norādītajiem tālruņiem. Klientam, neatkarīgi no programmas, tiek apmaksāti arī zvani uz diennakts palīdzības tālruni. PZU diennakts zvanu centrs: +370 52192070.

Par PZU

Apdrošināšanas grupa PZU ir viens no vadošajiem apdrošināšanas uzņēmumiem Centrāleiropā un Austrumeiropā. PZU darbību Latvijas tirgū uzsāka 2013. gada martā. Uzņēmuma stratēģiskais mērķis ir kļūt par vienu no trim lielākajām nedzīvības apdrošināšanas kompānijām Baltijas valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56760216sec.