Iepazīsti Latgales reģiona biznesa daudzveidību konferencē "Uzrāviens" Daugavpilī

REKLĀMRAKSTS. 12. septembrī pirmo reizi Daugavpilī notiks konference jaunajiem uzņēmējiem un līderiem "Uzrāviens”, kas Latvijas mērogā tiek organizēta jau 6 gadus. Konferences tēma ir „Tik dažāds bizness!”, tās dalībniekiem parādot to, ka biznesā nav vienas formulas, kas nodrošinātu tūlītēju idejas attīstīšanu līdz veiksmīgam biznesam, bet ir daudz iespēju!

„Ja ir vēlēšanās uzsākt savu uzņēmējdarbību, tad konference "Uzrāviens" ir īstā vieta, kur smelties iedvesmu un spēku jaunradei biznesa jomā! Uzņēmīgu cilvēku stāstījums par dažādo pieredzi sava uzņēmuma radīšanā, par to, kur meklēt atbalstu un palīdzību attīstībai – tas, mūsuprāt, atklāj svarīgāko, kā īstenot savu ieceri,” stāsta projekta vadītāja Ruta Priede.

Konference formāts ir atšķirīgs no citām konferencēm, kas tiek veltītas uzņēmējdarbības tēmām. Šoreiz, pirmkārt, būs iespēja dzirdēt Daugavpils pilsētas domes Biznesa attīstības nodaļas vadītāja V. Nadeždina prezentāciju, kurā būs parādītas brīvās nišas uzņēmējdarbības lauciņā pilsētā. Otrkārt, jau pieredzējuši Latgales reģiona uzņēmēji paši dalīsies savā pieredzē ar konferences dalībniekiem, stāstot, cik veiksmīgu biznesu var gadu laikā attīstīt, ja realizē savu ideju, par to, kur un kā labāk meklēt sava biznesa mērķauditoriju vietējā tirgū vai iziet starptautiskajā līmenī, vai ir iespēja uzsākt biznesu ar mazu kapitālu, vai ir vērts riskēt un izmantot banku kreditēšanas iespējas. Uz aicinājumu piedalīties konferencē ir atsaukušies gan jau lielāku uzņēmumu pārstāvji, kā S.Kumeiskis no A/S „Dauer Holding”, J.Kuranova – SIA „Gorod.lv”, kā arī jauni uzņēmēji, kā R.Isajevs no IK „La Mademoiselle” un J.Kavuns no z/s „Pasakas”, pastāstot par saviem pirmajiem sasniegumiem un daloties ar savu pieredzi.

Arī Hipotēku bankas Daugavpils filiāles vadītājs Andrejs Zelčs, kas konferences ietvaros stāstīs par finansējuma piesaistīšanu uzņēmumiem, uzsver, ka „ikdienā, strādājot ar jaunajiem uzņēmējiem, mēs redzam, ka Starta programma nereti ir vienīgā iespēja piesaistīt finansējumu biznesa uzsākšanai. Tomēr vairums uzsācēju īpaši novērtē to plašāko atbalstu, ko varam sniegt – iedvesmu, iedrošinājumu un padomu. Arī konferencē „Uzrāviens” stāstīšu gan par finansējuma piesaisti uzsācējam visplašākā skatījumā, gan valsts atbalsta īpašajām iespējām.”

Konferences dalībnieki varēs piedalīties arī paneļdiskusijā, diskutējot par to, kāda ir uzņēmuma pozitīva tēla veidošanas nozīme biznesa attīstībā, kopā ar biznesa inkubatora „Ideju viesnīca” vadītāju M.Igavenu, tūrisma mediju grupas BalticTravelnews.com direktoru A.Mackeviču un Daugavpils M.Rotko centra mārketinga speciālisti I.Goldbergu.

Pieteikšanās konferencei līdz šī gada 11. septembrim, zvanot 22373368 vai rakstot e-pastu uz [email protected].

Konference notiks viesnīcas „Park Hotel Latgola” konferenču zālē 3. stāvā. Pirmajiem 30 dalībniekiem, kā arī organizācijas JCI Latvia biedriem dalība pasākumā ir bez maksas, pārējiem dalībniekiem – 2,50 Ls. Dalības maksā iekļauta kafijas pauze un pusdienas konferences dalībniekiem. Detalizēta informācija un pasākuma programma ir pieejama mājas lapā www.uzraviens.lv.

Konferenci atbalsta Hipotēku banka un viesnīca „Park Hotel Latgola”.

Par JCI Latvia

JCI (Junior Chamber International) ir starptautiska bezpeļņas organizācija, kas darbojas vairāk nekā 100 valstīs, apvienojot vairāk nekā 200 000 aktīvu biedru vecumā no 18 līdz 40 gadiem. JCI Latvia ir šīs biedrības pārstāvniecība Latvijā. Organizācijas misija ir nodrošināt attīstības iespējas, kas iedvesmo jaunus cilvēkus radīt pozitīvas pārmaiņas. Pašreiz JCI Latvia apvienojušās sešas nodaļas, no kurām trīs atrodas Rīgā un pa vienai Jelgavā, Liepājā un Daugavpilī. JCI Latgale ir jaunākā šīs organizācijas nodaļa Latvijā, kas ir izveidota 2013. gada aprīlī, un, lai gan darbojas Daugavpilī, kopā pulcina aktīvus Latgales reģiona iedzīvotājus, pārstāvot kā esošos, tā topošos uzņēmējus, rosinot pozitīvas pārmaiņas Latgalē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47215199sec.