Travelnews.lv ar lasītājiem kopā jau sešus gadus

2007. gada 10. septembrī Latvijas ceļotāju datorekrānos parādījās tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv, kas ir kļuvis par ievērojamāko tūrisma mediju ne tikai Latvijas mērogā, bet arī visā Baltijā. Šodien Travelnews.lv atzīmē sesto darbības gadu.

BalticTravelnews.com direktors Aivars Mackevičs: "Apmēram pirms sešiem gadiem es kādā Lietuvas galvaspilsētas krogā kopā ar lietuviešu meiteni Kristīni dedzīgi diskutēju par tūrisma attīstību Baltijā. Tieši šajā domu apmaiņā arī dzima nosaukums, kuru tagad pazīst daudzi tūkstoši - Travelnews.lv."

Tūrisma ziņas par Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un visā pārējā plašajā pasaulē nozīmīgiem notikumiem, jaunu viesnīcu, restorānu, tūrisma aģentūru un citu tūrisma uzņēmumu atvēršanas pasākumi bildēs, stāsti par Latvijas ceļotāju un tūrisma nozares pārstāvju ceļojumu pieredzi tepat mūsu zemē, tālajā Āzijā, Amerikā vai kādā citā pasaules nostūrī un daudz citu ziņu ar vislielāko aizrautību un mīlestību pret tūrismu. Šādas ziņas cenšamies sniegt katru dienu, Tev, Travelnews.lv lasītāj. 

Travelnews.lv ik dienu publicē jaunas ziņas par dažnedažādām tēmām - citas rakstu, citas spilgtu bilžu veidā. Tas viss ir pateicoties jums - lasītājiem, sadarbības partneriem, reklāmdevējiem, sponsoriem un citiem labvēļiem! Paldies ikvienam, kurš ir kopā ar mums, atbalsta, iedvesmo un lasa!

Joprojām aicinām ikvienu Travelnews.lv lasītāju dalīties savos ceļošanas piedzīvojumos un iesūtīt ceļojumu stāstus Travelnews.lv redakcijai ([email protected]), lai kopā iedvesmotu arvien vairāk lasītāju jauniem ceļojumiem. Ja ir padomā interesants temats, ko vēlies ierosināt vai radies kāds neskaidrs jautājums par ceļošanas vai atpūtas tēmu, sazinies ar mums pa iepriekš minēto e-pastu un drīz vien saņemsi atbildi.

Sekojiet līdzi:

www.Fb.com/Travelnews.lv

www.Twitter.com/Travelnews_LV

www.Draugiem.lv/Travelnews.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82487392sec.