Travelnews.lv šodien atzīmē septiņu gadu dzimšanas dienu [1]

Šodien Latvijā lielākais tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv atzīmē septiņu gadu jubileju. Interneta lietotāju datorekrānos portāla ziņas pirmo reizi bija lasāms 2007. gada 10. septembrī. Kopumā lasītājiem septiņu gadu laikā ir sagatavotas vairāk nekā 55 000 ziņas, kas ietver gan fotogalerijas, gan video, gan teksta ziņas.

Joprojām ne tikai "rokamies" tūrisma jaunumos, bet arī soli pa solim turpinām "iemīt arvien dziļākas pēdas" Facebook.com vidē, kur šobrīd sasniegta 41 000 sekotāju atzīme. Facebook.com/Travelnews.lv lapa ir trešā populārākā mediju lapa Latvijā, atpaliekot vien no Delfi.lv un Tvnet.lv. Savukārt 9. vietu ieņemam Latvijas ietekmīgāko zīmolu TOPā. Tāpat uzmanību veltām arī Draugiem.lv/Travelnews.lv un Twitter.com/Travelnews_lv. Draugiem.lv, kas ir Latvijā lielākais sociālais tīkls, portāla ziņām seko līdzi vairāk nekā 6 000 sekotāju, savukārt Twitter.com – 10 000.

Tūrisma ziņas par Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un visā pārējā plašajā pasaulē nozīmīgiem notikumiem, jaunu viesnīcu, restorānu, tūrisma aģentūru un citu tūrisma uzņēmumu atvēršanas pasākumi bildēs, stāsti par Latvijas ceļotāju un tūrisma nozares pārstāvju ceļojumu pieredzi tepat mūsu zemē, tālajā Āzijā, Amerikā vai kādā citā pasaules nostūrī un daudz citu ziņu ar vislielāko aizrautību un mīlestību pret tūrismu. Šādas ziņas cenšamies sniegt katru dienu lasītājiem, jo "Travelnews.lv – tiem, kas ceļo un atpūšas".

Atskatoties uz laiku pirms septiņiem gadiem, BalticTravelnews.com direktors Aivars Mackevičs atceras: "Apmēram pirms septiņiem gadiem es kādā Lietuvas galvaspilsētas krogā kopā ar lietuviešu meiteni Kristīni dedzīgi diskutēju par tūrisma attīstību Baltijā. Tieši šajā domu apmaiņā arī dzima nosaukums, kuru tagad pazīst daudzi tūkstoši- Travelnews.lv."

Paldies visiem, kas lasa Travelnews.lv un seko:

Facebook.com/Travelnews.lv

Twitter.com/Travelnews_lv

Draugiem.lv/Travelnews.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gaida 09/10/2014 10:00 Sirsnīgs sveiciens dzimšanas dienā! Pateicoties Travelnews.lv esmu lietas kursā par tūrisma jaunumiem! Jums visiem arī turpmāk neremdināmu zinātkāri, aktīvu darbošanos un pozitīvu attieksmi pret apkārtējo pasauli!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.32635593sec.