Ja vēlies palīdzēt uzlabot dzīves kvalitāti cilvēkiem, studē Nīderlandē

Cilvēki mūžīgi meklē dažādus veidus, lai uzlabotu savas dzīves kvalitāti, veselību, labsajūtu. Viena no HZ UAS Bakalaura studiju programmām Vitality and Tourism Management ir kā radīta, lai rastu atbildes uz šiem jautājumiem, lai vēlmes pārtaptu īstenībā. Šo programmu varat apgūt tikai un vienīgi HZ UAS Vlissingenā!

Vitality and Tourism Management ir unikāla, īpaši izveidota studiju programma, kuras absolventi ir ļoti pieprasīti speciālisti, jo cilvēkiem aizvien vairāk sāk rūpēt veselības un labsajūtas jautājumi, ir interese un iespējas investēt līdzekļus savā veselībā, izskatā un atpūtā. Šādi speciālisti ir pieprasīti ne tikai ārzemēs, kur daudzām zvaigznēm ir savi personīgie uztura, sporta, stila speciālisti, bet aizvien populārāki šie pakalpojumi kļūst arī Latvijā.

Šajā studiju programmā studenti apgūst tādas sfēras kā menedžments, tūrisms, labklājība, sports, veselība, cilvēkresursi un to izmantošana, viesmīlība, vadība. Tas viss tiek apgūts ne tikai teorētiski, bet ar lielam praktiskās pielietošanas iespējām, jo katrā semestrī studentiem ir iespējas iegūtās zināšanas pielietot praktiskajos grupu projektos, kā arī tiek piedāvātas lieliskas prakses iespējas starptautiskās kompānijās.

Ne mazāk kā 90% no studentiem pusgada laikā pēc studiju beigšanas ir ieguvuši labi apmaksātu, interesantu darbu savā izvēlētajā specialitātē. Jūs varat būt gan menedžera asistents, menedžeris kādā no veselības uzlabošanas iestādēm vai tūrisma jomā.. Daudzi no studentiem jau studiju laikā uzsāk savu biznesu, kas var būt saistīts arī ar izklaides biznesu. Ir aprēķināts, ka pirmajā darba gadā vidējā alga sasniedz ap 18 600 mārciņām.

Ko par šo studiju programmu saka paši studenti:

''Pēc pāris gadiem, kurus pavadīju ASV, vēlējos studēt starptautiskā vidē un tieši šī studiju programma man deva šo neaizmirstamo iespēju! Šeit varēju apvienot savas intereses un nākotnes mērķus. Kā viens no papildus punktiem par labu manai izvēlei ir tas, ka vienā semestrī bija arī iespēja iziet veselas divas prakses ārpus Nīderlandes.''

(Jūlija)

''Jau tikai pēc 1. gada studijām noteikti varu ieteikt šo universitāti un programmu. HZ UAS ir visātrāk augošā universitāte studentu skaita ziņā, tomēr katrs pasniedzējs savus studentus zina vaiga un vārdā, tātad katram šeit nodrošināta personalizēta attieksme! Jau šī studiju gada laikā esmu ieguvusi neizmērojamu zināšanu bagāžu un vēl – novērtējiet to, ka šeit ir saule, jūra, pludmale – studējiet tur, kur citi doties atvaļinājumā!'' ( Roberta)

Ja vēlies uzzināt vairāk par šo un citām studiju programmām Nīderlandē, iestāšanas noteikumiem un izmaksām, nāc uz universitātes prezentāciju jau 27.februārī!

Vairāk par HZ UAS piedāvātajām studiju programmām varat uzzināt www.durbe.edu.lv, rakstot uz [email protected] vai apmeklējot bezmaksas konsultācijas EC Durbe birojā.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36085105sec.