«Park Hotel Latgola» izsludina divas Mīlestības nedēļas

Jau sesto gadu pēc kārtas ''Park Hotel Latgola'' izsludina divas Mīlestības nedēļas – 2015.gadā no 9.februāra līdz 22.februārim!

Visu šo laiku mūsu mājās sajutīsiet mīlestības un romantikas klātbūtni!

''Amora ligzdiņa'' viesnīcā ''Park Hotel Latgola''

Mēs pārvērtīsim biznesa klases numuriņu par klusu un romantisku ligzdiņu, kur pa logu paveras ainava uz naksnīgo pilsētu! Bet Jūs varēsiet baudīt mīlestības divvientulību ieskauti rožlapiņu vēdeklī ar šampanieti un augļiem. Pēc kaislīgas nakts Jūs sagaidīs garšīgas brokastis restorānā PLAZA un nesteidzīgs pilsētas rīts. Un tas viss izmaksās tikai 50 Eur par divvietīgu numuriņu!

Rezervācijas lūdzam veikt savlaicīgi pa tālruni 65404900 vai e-pastu: [email protected] !

Noskaņojies svētku romantikai

''Park Hotel Latgola'' svētku gaidīšanas laikā piedāvā noskaņoties romantiskai gaisotnei! Plašs biznesa klases numurs divām personām, kura skats pa logu pavērsies uz brīnišķīgo Daugavpils ainavu – pilsētas gaismiņas spoguļosies Jūsu logos un padarīs atmosfēru pasakainu! Bet sasildīties un gremdēties sarunās aicinām viesnīcas saunā un džakuzī, kur Jūsu skatieniem atklāsies ziemīgā ainava! Spirdzinošs un dzirkstošs šampanietis šo vakaru padarīs vēl brīnumaināku! Nesteidzīgas brokastis restorānā PLAZA pēc brīnumainās nakts būs labs jaunas dienas sākums! Un tas viss tikai par 100 Eur divām personām!

Sīkāku informāciju saņemsiet, kā arī savlaicīgu rezervāciju veiciet pa tālruni 65404900 vai [email protected]! Piedāvājums ir spēkā līdz 2015.gada 15.martam.

Pasākums restorānā PLAZA ''Mūžīgās jūtas''!

Ja Jūs vēlaties Valentīndienu aizvadīt īpaši un neaizmirstami, tad uzaiciniet savu otro pusīti uz visromantiskāko vietu pilsētā - restorānu PLAZA, kas atrodas viesnīcas ''Park Hotel Latgola'' 10.stāvā! Tur Jūs sagaida lielisks noskaņojums, dzīvā mūzika un dziesmas par jūtām, kas nekad nebeidzas ... par mīlestību kopā ar grupu ''Twins Peek''!

14. februārī mīlestība virmos gaisā restorānā PLAZA! Sākums 21:00! Galdiņu rezervēšana notiek pa tālruni 65404912! Ieeja – 2.50 Eur!

Galdu rezervāciju lūdzam veikt savlaicīgi pa tālruni 65404912!



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38529611sec.