«Laimtūre» svin savu 15. dzimšanas dienu

Tuvojoties gada gaišākajiem svētkiem, ceļojumu operators "Laimtūre" kopā ar saviem klientiem un partneriem, svin jau savu 15. dzimšanas dienu!

Ceļojumu operators "Laimtūre" veiksmīgi darbojas tūrisma nozarē jau kopš 2000. gada. Jau 15 gadus tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts gan ienākošā, gan arī izejošā tūrisma sfērā. Piedāvātas tiek ekskursijas un atpūta nedēļas nogalē Rīgā un citās Baltijas valstīs, ceļojumi ar autobusiem uz Eiropas skaistākajām vietām un galvaspilsētām, kā arī avioceļojumi grupām un individuāliem ceļotājiem uz visām populārākajām pasaules vietām, atpūta slavenākajos pasaules kūrortos, ceļojumi uz tuvākām un tālākām zemēm, tajā skaitā arī atpūta eksotiskajās zemēs un kāzas romantiskākajās pasaules vietās!

Šajā gadā ir izstrādāta jauna un ērta mājas lapa, kurā klienti var atrast visu nepieciešamo informāciju, kā arī ērti un ātri apmaksāt ceļojumus. Jau ir izstrādāti jauni avio un autobusu maršruti 2016. gadam, ko var jau atrast un rezervēt mājas lapā www.laimture.lv. Mūsu prioritāte ir Jūsu komforts, kas sākas ar brīdi, kad visu nepieciešamo var atrast, rezervēt un apmaksāt sēžot ērtā dīvānā mājās, līdz pat brīdim, kad esat atgriezies atpakaļ no ceļojuma vai atpūtas.

Šo 15 gadu jubileju svinēsim visas nedēļas garumā un vēlamies, lai mūsu klienti šo dienu svinētu kopā ar mums, tāpēc esam sagatavojuši vairākus patīkamus pārsteigumus:

Jau pirmssvētku nedēļā ikvienam būs iespēja piedalīties svētku konkursā sociālā tīklā Facebook. Galvenā konkursa balva- ceļojumu operatora Laimtūre dāvanu karte 150 EUR vērtībā. Visu ar konkursu saistīto informāciju var atrast Laimtūre Facebook kontā. Lielā izloze notiks 08.12.15 "Laimtūre" birojā.

Svētku nedēļā īpaši sagaidīsim klientus birojā un katram pirkumam dāvināsim 15 EUR atlaidi vēl papildus visām akcijas cenām! (visiem ceļojumiem, kas ir garāki par 2 dienām).   

Dāvanas visiem! No 07.12.15- 08.12.15 tiks izsludināta dzimšanas dienas Grandiozā Nakts izpārdošana. Grandiozas atlaides ceļojumiem Baltijā un Eiropā, Ziemassvētku un Jaunā gada ceļojumiem, kā arī jau 2016. gada ceļojumiem. Cenas sākot no 3.99 EUR! Šķiet neiespējami? Nāc un apskaties pats! Vietu skaits būs īpaši ierobežots, tāpēc iesakām būt ātram. Ceļojumus būs iespēja iegādāties tikai online mūsu mājas lapā -  www.laimture.lv.

Sīkāku informāciju par visiem piedāvājumiem, jaunumiem un akcijām varat uzzināt mājas lapā, zvanot - pa telefona numuru 27883328, vai nākot pie mums ciemos! Mēs Jūs gaidam!

''Laimtūre'', tā ir Jūsu ceļojumu kompānija jau 15 gadus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44304109sec.