Sms kredīti Latvijā un ārzemēs

Reklāmraksts. Iespējas saņemt dažādus aizdevumus Latvijā šķiet nevienu vairs nepārsteidz, bet vēl pirms nieka 30 gadiem nekas tāds nebija iedomājas. Šodien mums ir pieejami banku aizdevumi, līzings, īstermiņa aizdevumi, kredītkartes un daudzi citi varianti. Salīdzinoši lielāko popularitāti ir iemantojuši kredīti caur mobilo telefonu. Sms kredīti Latvijā tiek piedāvāti vairākos uzņēmumos, līdz ar to konkurence ir pietiekami liela, lai katrs atrastu sev piemērotāko variantu. Ja banku sektora inovācijās mēs esam tālu priekšā Rietumeiropai, tad mikro kreditēšanas tirgū tā nav. Interneta aizdevumu piešķiršana pati par sevi ir jauns pakalpojums un tā iespējas visur ir puslīdz vienādas.

Aizdevuma iegūšanai nav vajadzīga ķīla vai galvotājs. Uzņēmuma speciālisti izvērtē klienta kredītvēsturi (parādnieku datu bāzēs), ja tāda ir pieejama un ienākumus, izdevumus. Prasot nelielu aizdevumu, izvērtēšana neprasa daudz laiku, jo atdot, piemēram, 50 eiro var katrs, kam ir kaut kādi ienākumi. Tajā pat laikā, ja aizņēmējs vēlas iegūt kredītu vairāku simtu vai pat tūkstošu eiro apmērā maksātspējas izvērtējums ir daudz nopietnāks.

Izvērtēt klienta maksātpsēju ir iespējams vairākos veidos. Lielākā daļa kreditoru vērtē informāciju, kas pieejama VSAA un VID (ar klienta piekrišanu). Ja šie dati nav pietiekami, tiek lūgts atsūtīt bankas konta izrakstu par pēdējiem sešiem mēnešiem vai ilgāku periodu. Klientiem, kuriem ienākumi tiek izmaksāti skaidrā naudā, ienākumu pārbaude var noritēt, piezvanot darba devējam. Tā kā pēdējais variants ir salīdzinoši mazāk uzticams, jo pa telefonu nevar pārbaudīt runātāja identitāti, metode tiek pielietota reti.

Brīdī, kad nepieciešams īstermiņa aizdevums, nereti tiek meklēts – sms krediti Latvija un parādās dažādi rezultāti. Lai izvēlētos sev atbilstošāko variantu ir jāsaprot, cik liels kredīts ir vajadzīgs. Aizņemoties pirmajā reizē kreditori parasti piedāvā dažādas atlaides, no kurām populārākā ir iespēja aizņemties bez komisijas maksas un bez procentiem (uz 1 mēnesi). Dažos uzņēmumos reizēm tiek piedāvātas kredītbrīvdienas, t.i. iespēja sākt maksāt par aizdevumu no 4. mēneša vai vienkārši nemaksāt 3 mēnešus nemaz un 4. mēnesī segt visu parāda summu. Tas var būt vilinoši, taču Latvijā ir maz cilvēki, kas spējīgi atmaksāt lielāku summu vienā reizē. Ja neesiet pārliecināti par to, cik liels aizdevums vajadzīgs, labāk aizņemties mazāk un attiecīgi maksāt mazākus procentus.

Situācijās, kad paņemti vairāki kredīti bankā vai pie īstermiņa aizdevējiem, ir rūpīgi jāseko, kurā datumā jāveic kredītu maksājumi. Ja termiņš tiek nokavēts, kreditoram ir tiesības prasīt papildus naudu par saistību nepildīšanu. Tas viss var radīt stresu un cilvēkiem, kas aizņēmušies vairākās iestādēs, bet vēlas maksāt vienu rēķinu var noderēt visu kredītu apvienošana. To paveicot nav vairs jāveic vairāki maksājumi, bet tikai viens vienīgs.

Sms kredīti ārzemēs

Tie Latvijas iedzīvotāji, kas ilgāku laiku dzīvojuši ārzemēs būs novērojuši, ka arī tur ir pieejami dažādi īstermiņa aizdevumi. Līdzīgi kā Latvijā, lai aizņemtos ir jābūt attiecīgās valsts pilsonim vai vismaz jāsaņem pastāvīgās uzturēšanās atļauja. Pieteikies aizdevumam internetā Vācijā, Zviedrijā, Francijā vai Polijā var tieši tāpat kā Latvijā, t.i. aizpildot pietiekumu internetā. Aizņemoties atkārtoti procedūra ir vienkāršāka, jo klienta riska izvērtējums jau ir veikts.

Latvieši, kas devušies ceļojumā ārpus valsts robežām nevar aizņemties ārzemju kredītiestādēs. Teorētiski to varētu izdarīt, taču no uzņēmuma pespektīvas risks aizdot naudu tūristiem ir pārlieku liels. Ja, esot ārzemēs, iepriekš ir ņemts kāds kredīts pie Latvijas aizdevējiem, tad brīdī, kad vajadzīgs papildus finansējums, iespējams, varat iegūt veicot attiecīgas darbības savā lietotāja profilā. Plānojat aizņemties ar sms vai bankā ? Izvērtējiet savas vajadzības un finansiālās iespējas

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47328281sec.