Rīgas Melnais balzams Latvijas vizītkarte Nr.1

Tūrisma sezonā Rīgas Melnā balzama pārdošanas apjomi AS Latvijas balzams veikalos Vecrīgā pieaug par 30%- 40% un visvairāk šo tradīcijām bagāto dzērienu iecienījuši tieši tūristi no Krievijas.

AS Latvijas balzams aprēķini liecina, ka pieaugot tūristu plūsmai, palielinās arī Rīgas Melnais balzams pārdošanas apjomi, kas īpaši labi redzams Latvijas balzams veikalos Vecrīgā un Jūrmalā. Piemēram, jauno izpildītāju konkursa Jaunais Vilnis un tā viesu no kaimiņzemes lielā skaita iespaidā Rīgas Melnā balzama pārdošanas apjomi Jūrmalas un Vecrīgas veikalos ik gadu jūlijā pat pārsniedz gadu mijas pārdošanas apjomus. To, ka Latvijas vizītkarte numurs viens ir tieši Rīgas Melnais balzams, apliecina arī Krievijas tūrisma industrijas apvienības autobusu komisijas savu ceļotāju vidū veiktā un starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2012” prezentētā aptauja.

Rīgas Melnā balzama eksporta pārdošanas apjomi pastāvīgi pieaug, pret pagājušo gadu +30%, šogad jau sasniedzot 30% no kopējā pārdošanas apjoma. Visstraujāk augošie eksporta tirgi Rīgas Melnajam balzamam ir tieši Krievija, Ukraina, kā arī Polija.

“Krievija ir lielākais no Rīgas melnais balzams eksporta tirgiem, tur to joprojām atceras. Rīgas Melnajam balzamam ir nemainīga vērtība vietējo iedzīvotāju acīs un arī labākā dāvana, ko atvest no Latvijas. Tikko, apmeklējot starptautisku izstādi Maskavā pārliecinājos, ka Rīgas Melno balzamu Krievijā atceras, zina un tas tiešām atver sirdis - Rīgas Melnais balzams vārda tiešā nozīmē ir Latvijas vizītkarte. Tiesa gan ne visi izstādē zināja, kas ir uzņēmums Latvijas balzams, bet Rīgas Melnais balzams jautājumus neradīja. Pasakot šo vārdu kombināciju, saruna dažreiz mainās par 180 grādiem, no formālas un bezpersoniskas uz draudzīgu, siltu. Gandrīz katram ir kādas atmiņas vai notikumi ko pastāstīt saistībā ar Rīgas Melno balzamu un Rīgu. Priecājamies, ka Krievijā ļoti labus pārdošanas apjomus uzrāda Rīgas Melnais balzams upeņu, kas šajā tirgū pieejams tikai gadu. Rīgas Melnais balzams upeņu ir vieglāks un saldāks, tā pārdošanas apjomi aug ļoti strauji, kļūstot aizvien populārākam tieši gados jaunākās auditorijas vidū. Tas vieš pārliecību, ka Rīgas Melnais balzams neaizies nebūtībā,” pārliecināts AS Latvijas balzams zīmolu direktors Valters Kaže.

No 2011.gada Rīgas Melnais balzams pieejams arī daudzos jaunos AS Latvijas balzama eksporta tirgos Čehijā, Islandē, Bulgārijā, Azerbaidžānā un pat tik tālā un eksotiskā valstī, kā Namībijā.

AS Latvijas balzams ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā, ar tradīcijām bagātu vēsturi, kopš 1900.gada. Tā lielākais lepnums Rīgas Melnais balzams ir viens no vissenākajiem alkoholisko dzērienu zīmoliem Eiropā ar pirmsākumu jau 1752. gadā. Uzņēmumam Rīgā pieder dzirkstošo vīnu un vieglo alkoholisko dzērienu, kā arī stipro alkoholisko dzērienu ražotne. AS Latvijas balzams nodrošina vairāk nekā 600 darba vietas, ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latvijā. AS Latvijas balzams ar vairāk, kā 100 produktu nosaukumiem pārstāvēts gandrīz visos stipro un vieglo alkoholisko dzērienu segmentos, no kuriem vairākos izteikts tirgus līderis Latvijā. Starp ražotajiem produktiem ir tādi pasaulē atzīti zīmoli kā Stolichnaya, Moskovskaya, Rīgas Melnais balzams un Rīgas šampanietis. AS Latvijas balzams ir viens no Latvijas vadošajiem eksportētājiem - tā produkcija pieejama vairāk nekā 30 pasaules valstīs, apgūstot aizvien jaunus eksporta tirgus. Ražošanā ieviesti starptautiski kvalitātes standarti, tie piemēroti arī izejvielu iepirkumam, iepakojumam, darba kultūrai. AS Latvijas balzams kvalitātes vadības sistēma ir sertificēta saskaņā ar ISO standartiem. Produkcijas augsto kvalitāti apliecina ne tikai simtiem apbalvojumu dažādos pašmāju un starptautiskos konkursos gūtie kvalitātes sertifikāti, bet arī gadu desmitos iemantotā patērētāju uzticība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41061401sec.