AS Latvijas balzams ievieš tirgū inovatīvu produktu - «Rīgas Dīva»

Sekojot pasaules tendencēm, AS Latvijas balzams saviem patērētājiem sagatavojis pārsteigumu, papildinot Rīgas šampaniešu sēriju ar jaunu produktu – Rīgas Dīvu. Sākotnēji patērētājiem tiks piedāvātas divas garšas – Rīgas Dīva Gold Fusion un Rīgas Dīva Red Fusion.

“Rīgas šampanietis ir vadošais dzirkstošo vīnu zīmols Latvijā, kas aizņem 20% no visas dzirkstošo vīnu un šampaniešu kategorijas. Tagad tā līnija veiksmīgi papildināta ar oriģinālo Rīgas Dīva Gold Fusion, kā arī ar persiku, zemeņu sulu bagātināto Rīgas Dīva Red Fusion. AS Latvijas balzams aprēķini liecina, ka inovatīvais produkts sniegs iespēju uzņēmumam šo tirgus daļu palielināt vismaz par 2%. Konkurence dzirkstošo vīnu kategorijā ir ievērojami saasinājusies, tādēļ vēl rūpīgāk sekojam patērētāju vēlmēm. Mēs ticam, ka sirdī katra sieviete ir dīva. Tāpēc uzņēmuma tehnologi ir pacentušies, lai jauno dzērienu dzirkstošā un vieglā garša, atsvaidzinošais aromāts un zemāks alkohola saturs ir radīts tieši viņām. Abi dzērieni ir piemēroti visām dzīves situācijām – gan dzimšanas dienas ballītēm un kāzām, gan arī vakara sarunām draudzeņu lokā. Organizētās degustācijas liecina, ka minētie iemesli noteikti uzrunās vēl daudz jaunu dzirkstošo dzērienu cienītāju,” pārliecināts AS Latvijas balzams zīmolu direktors Valters Kaže.

Abi jaunie dzērieni jau nopērkami Latvijas labākajos veikalos, kur to rekomendētā cena ir Ls 3.49 (0,75 l, 7,5%)

AS Latvijas balzams dzirkstošo vīnu ražo jau kopš 1952. gada, mūsdienās Rīgas šampanieša kvalitāte atbilst visstingrākajiem starptautiskajiem standartiem.

Rīgas šampanieša sērija apvieno piecus dažāda veida dzirkstošos vīnus, kā arī 2011. gadā ar labiem panākumiem tirgū ieviesto Rīgas Dzirkstošo bezalkoholisko dzērienu. Tagad sēriju papildina abi jaunie produkti - Rīgas Dīva Gold Fusion un Rīgas Dīva Red Fusion.

AS Latvijas balzams ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā, ar tradīcijām bagātu vēsturi, kopš 1900.gada. Tā lielākais lepnums Rīgas Melnais balzams ir viens no vissenākajiem alkoholisko dzērienu zīmoliem Eiropā ar pirmsākumu jau 1752. gadā. Uzņēmumam Rīgā pieder dzirkstošo vīnu un vieglo alkoholisko dzērienu, kā arī stipro alkoholisko dzērienu ražotne. AS Latvijas balzams nodrošina vairāk nekā 600 darba vietas, ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latvijā. AS Latvijas balzams ar vairāk, kā 100 produktu nosaukumiem pārstāvēts gandrīz visos stipro un vieglo alkoholisko dzērienu segmentos, no kuriem vairākos izteikts tirgus līderis Latvijā. Starp ražotajiem produktiem ir tādi pasaulē atzīti zīmoli kā Stolichnaya, Moskovskaya, Rīgas Melnais balzams un Rīgas šampanietis. AS Latvijas balzams ir viens no Latvijas vadošajiem eksportētājiem - tā produkcija pieejama vairāk nekā 30 pasaules valstīs, apgūstot aizvien jaunus eksporta tirgus. AS Latvijas balzams ražotais Stolichnaya degvīns ar kompānijas mātes uzņēmuma SPI Group starpniecību pieejams patērētājiem vairāk nekā 160 pasaules valstīs. Ražošanā ieviesti starptautiski kvalitātes standarti, tie piemēroti arī izejvielu iepirkumam, iepakojumam, darba kultūrai. AS Latvijas balzams kvalitātes vadības sistēma ir sertificēta saskaņā ar ISO standartiem. Produkcijas augsto kvalitāti apliecina ne tikai simtiem apbalvojumu dažādos pašmāju un starptautiskos konkursos gūtie kvalitātes sertifikāti, bet arī gadu desmitos iemantotā patērētāju uzticība.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4463079sec.