Latvijas balzams radījis dzirkstošo vīnu ar zemeņu un šokolādes garšu

AS "Latvijas balzams" dzirkstošo vīnu sēriju šogad papildinās vēl viens jaunums – limitētas sērijas dzēriens "Rīgas Dīva Strawberry Chocolate Limited Edition", kura ražošana uzsākusies šonedēļ. Šis būs ceturtais dzēriens “Rīgas Dīva” sērijā, kas tika aizsākta 2012.gadā. “Rīgas Dīva Strawberry Chocolate Limited Edition " tiks saražota limitētā daudzumā – tikai 25 tūkstoši pudeļu un realizēta vietējā tirgū.

Zemeņu, vaniļas un šokolādes toņi, ko pārstāv jaunā “Rīgas Dīva Strawberry Chocolate Limited Edition”, ir atbilde uz garšu modes tendencēm pasaulē – skaidro AS "Latvijas balzams" mārketinga inovāciju attīstības vadītāja Līga Brasliņa. Viņa atzīmē, ka pēdējo gadu tendences pasaulē liecina, ka patērētāji virzās uz saldākām, "puķainām" garšām, un šī virzība pārņem pat stipro alkoholisko dzērienu – brendiju un degvīnu segmentu.

"Dzīve ir jābauda, jāpalutina sevi – tā mēs varētu raksturot noskaņojumu, ko pauž jaunā patērētāju paaudze, kas pārstāv tos, kuri dzimuši pēc 1980.gada. Tas ir laiks, kad sabiedrības labklājības līmenis ļāvis izbaudīt saldumu daudzveidību bērnībā, kas ietekmējusi šīs paaudzes izvēli un, attiecīgi, arī pieprasījumu pēc saldākām garšām arī alkohola sortimentā", stāsta "Latvijas balzams" eksperte.

Kā norāda "Latvijas balzams" produktu izplatītāju - SIA "SPI Distribution Latvia" pārstāve un "Rīgas Dīva" zīmola vadītāja Līga Čakste, šī gada deviņos mēnešos "Rīgas Dīva" sērijas produkti ir uzrādījuši labus pārdošanas rezultātus vietējā tirgū jeb 31% pieaugumu, salīdzinot ar pagājušā gada attiecīgo periodu, tādējādi apliecinot patērētāju atzinību pērn ražot uzsāktajam dzērienam.

"Neskatoties uz to, ka kopumā dzirkstošo vīnu, tajā skaitā arī importēto dzērienu, kategorija Latvijā šogad neuzrāda izaugsmi, zīmola "Rīgas Dīva" dzērieni saglabā augošu pārdošanas tendenci, kam pamatā ir šo produktu laba atpazīstamība vietējā tirgū, augstā kvalitāte un arī dzērienu līnijas aktīva virzīšana, tajā skaitā jaunu garšu ieviešana, sekojot tirgus pieprasījumam un dzērienu modes tendencēm", uzskata produkta izplatītāja "SPI Distribution Latvia" pārstāve L. Čakste.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55683184sec.