Viesnīca Gallery Park Hotel iepazīstina ar vīna namu Chateau de Berne

Kādu vīnu Jūs vislabāk izvēlētos? Balto vai sarkano? Dzirkstošo vai "mierīgo", sauso vai saldo?

Vīna izvēle ir smalks process, it sevišķi, ja vēlamies izmēģināt ko jaunu un nekļūdīties.

Kam, lai uztic vīna izvēli vakariņām ar mīļoto cilvēku vai vienkāršai "sanākšanai" ar kolēģiem un draugiem?

Vislabāk vīna izvēli ir uzticēt viesnīcas Gallery Park Hotel profesionāļiem, kuri lieliski orientējas vīna pasaulē un spēs ieteikt tieši Jūsu noskaņojumam atbilstošāko vīnu.

Gallery Park Hotel ēka ir celta 19. gadsimtā Napoleona III stilā, un viesnīcas interjers bagātināts ar autentiskajām antīkām mēbelēm no Francijas, tādēļ arī liela daļa no kolekcijas vīniem Gallery Vinotēkā ir tieši no Francijas.

Kolekcijas jaunākais papildinājums ir vīni no franču vīna darītavas -  Chateau de Berne. Šis vīna nams Provansā tika dibināts 1750. gadā, kur sen senos laikos Romas Impērijas iedzīvotāji kultivēja vīnogas. Francijas karalis Filips IV "Skaistais" (Philippe le Bel) iegādājās šo īpašumu un vēlāk to dāvināja vietējam aristokrātam, kuram šis īpašums piederēja turpmākos trīs gadsimtus. Chateau de Berne emblēmu rotā karaliskās lilijas, kā arī lauva un vilks, kuri simbolizē spēku un uzticību.

Šis vīna nams atrodas 25 kilometru attālumā no Sent-Tropēzas, un tajā izgatavo vīnu no bioloģiski audzētām vīnogām, nepielietojot ķīmikālijas, un vīna iegūšanā lielākoties tiek izmantots roku darbs.  Slavenais vīnu kritiķis "Decanter" iekļāvis Chateau de Berne vīnu TOP 20 Provansas labāko rozā vīnu sarakstā.

Gallery Park Hotel restorānā Renomme tiek piedāvāti dažādi Chateau de Berne vīni - baltie, rozā, sarkanie, kā arī dzirkstošie.

Izbaudiet Chateau de Berne vīnus, jo tieši šis ir gadījums, kad vīna kvalitāte vairākkārt pārsniedz tā cenu, un Gallery Park Hotel ir vienīgā vieta Baltijā, kur to var nobaudīt!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.galleryparkhotel.lv un www.bestrestaurant.lv

 Alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57983112sec.