Divi kurzemnieki šajā nedēļas nogalē sāks pārgalvīgu moto ekspedīciju apkārt Melnajai jūrai

Šo sestdien, 12. jūlijā, sāksies divu retro moto entuziastu Mārča Zariņa un Aivja Beļakova ekspedīcija uz Gruziju (Georgia - Around the Black Sea) apkārt Melnajai jūrai. Komandu pavadīt būs iespēja svinīgā pasākumā uz AB dambja pie peldošās galerijas ''Noass'' pulksten 20.00.

Jau šo sestdien pieredzējušie motociklisti Mārcis Zariņš un Aivis Beļakovs no apvienības ''Old Moto Adventure'' ar retro braucamrīkiem Jawa 360 sport un Jawa 360 dosies 3 nedēļu ekspedīcijā uz Gruziju (Georgia - Around the Black Sea), vienlaikus uzstādīts mērķis apbraukt Melno jūru.

''Mūsu transports ir 60.-70. gadu Jawa motocikli, kurus daudzi labi atceras no bērnības un jaunības laikiem un atsakās ticēt, ka ar tiem ir iespējams veikt daudzus tūkstošus kilometrus un pievarēt sarežģītus endūro un triāla cienīgus kalnu maršrutus, kas pat ar mūsdienu speciāli sagatavotu moto tehniku ne vienmēr ir iespējams,'' stāsta Mārcis Zariņš.

Ekspedīcijai varēs just līdzi Facebook lapā: www.facebook.com/expeditionteem, kur būs iespējams sekot ekspedīcijas gaitai, uzzināt jaunāko informāciju par piedzīvoto un apskatīt dalībnieku veikto maršrutu un atrašanās vietu konkrētajā momentā.

Puišu pavadīšana garajā ceļā notiks dienu iepriekš, šo piektdien 11. jūlijā pulksten 20.00 uz AB dambja peldošajā galerijā ''Noass'', kur būs iespēja klātienē aplūkot motociklus un iepazīties ar to vadītājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51339197sec.