Harley-Davidson aicina sabiedrību piedalīties balsojumā konkursam «The Battle of the Kings»

Harley-Davidson aicina sabiedrību piedalīties akcijā un līdz aprīļa beigām balsot par labāko H-D Street 750 motocikla pārveides projektu starptautiskā konkursā ''The Battle of the Kings'', kas tiek organizēts zīmola Centrālās un Austrumeiropas dīleriem.

Konkurss tiek organizēts, lai atainotu Harley-Davidson ražojumu daudzpusību, popularizētu ''custom'' jeb pielāgojamo motociklu Street 750, kā arī dotu iespēju Eiropas dīleru mehāniķiem parādīt savu radošumu un spējas motociklu pilnveidošanā. Sacensība par vislabāk pielāgoto Street 750 norisināsies divos posmos – vispirms Centrālās un Austrumeiropas dīleru vidū balsojuma rezultātā tiks izraudzīts viens uzvarētājs, kas otrajā posmā sacentīsies ar citu pasaules reģionu čempioniem.

Martins Hermanskis, Harley-Davidson Centrālās un Austrumeiropas reģiona vadītājs: ''Pirmā posma uzvarētājs tiks paziņots Dark Custom ballītē Prāgā, Lávka klubā šī gada 29. aprīlī. Dīleru pārstāvji bija savus pilnveidotos motociklus pabeiguši jau februāra vidū un pēc tam veica tikai nelielas izmaiņas. Savukārt konkursa fināls būs vasaras sākumā, kad vislabāk pielāgotais jeb ''custom'' motocikla modelis tiks rādīts prestižajā ''Wheels & Waves award'' ceremonijā šī gada jūnijā Francijas pilsētā Biāricā.''

Arī Latvijas iedzīvotāji līdz 24.aprīlim var balsot par jau radītajām Harley-Davidson Centrālās un Austrumeiropas reģiona dīleru Street 750 versijām mājaslapā www.hdriga.lv. Vienai personai ir tikai viena balss.

Harley-Davidson Street 750 kā jaunākais kompānijas motociklu modelis tika prezentēts 2014.gadā un ir ideāla platforma personalizētiem risinājumiem un pilnveidojumiem. Individuāli pielāgojamas detaļas un aksesuāri ir speciāli veidoti, lai nākotnē tos varētu izmantot atbilstoši katra motocikla īpašnieka personīgajām vēlmēm. Modifikāciju variāciju apjoms ir patiešām iespaidīgs.

Street 750 ir mazākais no Harley-Davidson motociklu saimes, veidots Dark Custom motociklu stilā un pieejams ar v-twin šķidrās dzesēšanas motoru. Dark Custom līnija ir individuālisma, brīvības un protesta gara simbols, kas apvienots minimālistiskā retro stilā par pieņemamu cenu. Plašāka informācija par Dark Custom modeļiem pieejama www.h-d.com/darkcustom.

Par ''Harley-Davidson Motor''

''Harley-Davidson Motor'' uzņēmums ražo specializētos, kruīza un tūrisma motociklus un piedāvā pilnu Harley Davidson motociklu detaļu, aksesuāru, braukšanas aprīkojuma un apģērba un vispārīgo preču klāstu. Vairāk informācijas www.h-d.com un www.hdriga.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32452106sec.