4. jūlijā - Latvijas Drifta čempionāta 3. posms Biķerniekos

Jauna trase, jauni organizatori, joprojām skatāmākās auto sacensības – drifts. 2009.gada 4. jūlijā norisināsies Latvijas Drifta čempionāta 3. posms, kas šoreiz notiks Biķernieku Kompleksa Sporta Bāzes teritorijā esošajā motobola stadionā, taču šoreiz – citādi. Saglabājot fantastisko iespēju skatītājiem pārredzēt visu sacensību laukumu, stadionā tiek ieviestas izmaiņas – pieasfaltēts klāt tāds laukums, lai padarītu trasi kaut nedaudz ātrāku un interesantāku braucējiem.

Pirmo reizi drifta sacensības rīkos Baltic Motorsport Partners, kas līdz šim pieredzi ieguvuši rīkojot autošosejas sacensības un šajā pasākumā sacensību uzvarētāji saņems ne tikai piemiņas veltes no atbalstītājiem, bet arī naudas balvas.

Sacensību starplaikos skatītājus vizinās Drift Taxi, būs iespēja tikties ar saviem favorītiem aci pret aci, lai kopā ar viņiem un drifta mašīnām nofotografētos vai vienkārši paspiestu roku, un – kas vēl interesantāk – 2 sacensību apmeklētāji mājās no pasākuma dosies ar jauniem Pocket-baikiem.

Pasākuma After-party oficiāla vieta - izklaides centrā Fantasy Park (t.c. Rīga Plaza 2.stāvā) . Lieliska mūzika un dejas līdz rītam, kas būs fantastiskas dienas kolosāls noslēgums!

Sacensību atklāšana pl. 16:00, ieejas maksa 5 LVL Biļešu Servisa kasēs - iepriekšpārdošanā, 6 LVL uz vietas, pasākuma dienā. Jauniešiem no 10-16 g. 2 LVL. Bērniem līdz 10 g.v. – ieeja brīva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs semināru telpas
,


Park Hotel Latgola semināru telpas
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45875812sec.