Biķerniekos notiks šīs vasaras lielākais auto un izklaides pasākums

2009.gada 1. augustā Biķernieku sporta kompleksā notiks šī gada lielākais auto un izklaides pasākums, kura ietvaros paredzēts gan Latvijas Dragreisa Čempionāta un „DrinkMe Cup 2009” 3. posms, kā arī pirmo reizi skatītājus priecēs unikāls brīvdabas šovs – Latvijas autoklubu un tūnēto auto izstāde. Visas dienas garumā apmeklētājiem paredzēta plaša izklaides programma, darbosies arī īpaša „bērnu pilsētiņa”.

Spēcīgākie Latvijas dragreisa braucēji, kuri cīnās par ieskaites punktiem čempionāta un „DrinkMe kausa” kopvērtējumā, jau sagatavojuši automašīnas startam. Papildus azartu sola lietuviešu un igauņu sportisti, kuri šoreiz ieradīsies īpaši kuplā skaitā. Interesanti, ka līdz ar moderno un ļoti jaudīgo automašīnu braucējiem savu dalību dragreisa handikapa klasē jau pieteikuši vairāki „Oldschool biedrības” braucēji. Dalībnieku on-line reģistrācija sacensībām sāksies 13. jūlijā interneta lapā www.forsaza.lv, kur braucēju fani jau savlaicīgi varēs uzzināt visus jaunumus par sportistiem, savukārt dalībnieki – iepazīties ar sacensību nolikumu un dienaskārtību.

Paralēli dragrace sacensībām, apmeklētāji varēs vērot vērienīgu autoklubu un auto tūninga izstādi, kurā savu dalību jau apstiprinājuši lielākie Latvijas autoklubi – BMW Club Latvia, JapCar, Celica Club, Prelude Club, Mercedes Club, MotoPower.lv, Latvijas Supra Klubs, Burnout.lv, apvienība VPZDU Tuning, un VW Motion. Apmeklētāji varēs apskatīt arī sporta automašīnas īpašos „Latvijas Drifta Sērijas” un „BaTCC Nacionālās klases” stendos.

Visi, kas pasākumā ieradīsies līdz plkst. 18.00, varēs balsot gan par skaistāko izstādes automašīnu, gan par atraktīvāko stendu, bet izstādes uzvarētāji tiks paziņoti un apbalvoti pasākuma noslēgumā plkst. 21.00.

Sacensību dalībniekiem un apmeklētājiem sagatavoti vairāki pārsteigumi - būs gan iespēja noraudzīties Forsāža.lv modeļu fotosesijā, kuru on-line režīmā turpat stadionā rīkos modeļu fotogrāfs Svens Klāve, gan arī vērot Streetbike Freestyle treniņus, un pat izbraukt ar „Skyline Drift Taxi” kopā ar Latvijas daiļāko drifta braucēju Kristenu. Savukārt moto faniem būs lieliska iespēja iepazīties ar aerogrāfijas mākslu īpašā Harley Davidson motociklu stendā. Apmeklētāju slāpes veldzēs „VIP Pitstop” kokteiļbārs no „PostClub Jelgava”, kā arī uz „Black Silver Party Bus” juma uzstāsies DJ [Ex] da Bass. Vēl kāds īpašs pārsteigums no European Hit Radio – nāc uz pasākumu un saņem bezmaksas karstāko dziesmu disku "EHR Vasaras Hiti 09'"! Klausies European Hit Radio mašīnā, pludmalē, darbā vai mājās un izbaudi vasaru!

Īpaši padomāts arī par jaunāko paaudzi – kamēr vecāki vēros dragreisa sacensības un auto izstādi, mazie ir gaidīti „DāvanuServiss.lv” izveidotajā bērnu pilsētiņā – piepūšamās atrakcijas, batuti, segway, gokarti un saldumu degustācijas.

Biļetes cena līdz 20. jūlijam ir tikai 5,- LVL. Bērniem līdz sešiem gadiem ieeja bez maksas, bet no septiņiem līdz 12 gadiem – 3,- LVL. Pēc 20. jūlija biļetes cena pieaugušajiem 6,- LVL, bet pasākuma dienā 7,- LVL. Biļetes nopērkamas visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās, kā arī DUS Statoil visā Latvijā. Skatītāji uz auto izstādi aicināti ierasties jau no plkst. 13.00, bet dragreisa sacensību finālbraucienu sākums – plkst. 16.00.

Mediju pārstāvji pieteikties akreditācijai, bet auto klubi dalībai izstādei aicināti, atsūtot pieteikumu uz [email protected].

Dragreisa Kausa un Auto izstādes ģenerālsponsors – veselīgs enerģijas dzēriens DrinkMe. Oficiālā televīzija – Latvijas Mūzikas Kanāls, Oficiālais radio – European Hit Radio. Par drošību pasākumā rūpējas „Skorpions Apsardze”, drošības auto no „WESS Select”.

Pasākumu atbalsta: LAF, Narvesen, Motors24.lv, Uzvelckreklu.lv, Capital FM, Cinamon, Zebra, Fantasy Park, SEMS, TV24, EasyGet.lv, Travelnews.lv, VIPI.lv, Postfactum.lv, Oho.lv, BMWPower.lv, MotoPower.lv, Getaway.lv, EkoPolise, DelfiAuto.lv, Corporate, Mobil Plus ADV, Hobijauto.lv, Apbalvojumu Darbnīca, DāvanuServiss.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.07766294sec.