Noskaidroti dīdžeji - dragreisa un autošova Biķerniekos apmeklētāju izklaidētāji

, kuri kopā ar European Hit Radio DJ uzstāsies 1. augusta !

Ir noskaidroti tie esošie, topošie un jaunie dīdžeji, kuri kopā ar [Ex] da Bass un Trako Mārtiņu (Mārtiņš Kreilis) uz „Black Silver Party Bus” jumta uzstāsies 1. augustā Biķerniekos, Latvijas Dragreisa čempionāta 3. posma - Drink Me Cup 2009, kā arī Autoklubu un tūninga izstādes ietvaros.

No vairāk kā divdesmit iesūtītajiem miksiem, kurus vērtēja European Hit Radio kompetentā žūrija – par oficiāliem pasākuma dalībniekiem kļūst seši. Un tātad tie ir - OxyGeN, Da White, Andy Bassland, Kellon, BumbleBeat un Matt.Li. Apsveicam ne tikai šos oficiālos pasākuma dalībniekus, bet arī visus pārējos, kuri sūtīja savus miksus. Jūsu gabalus mēs saglabāsim un, kas zina, varbūt kādā jaukā dienā tieši Tev zvanīs EHR pārstāvis ar kādu interesantu piedāvājumu! Bet visiem pārējiem pasākuma apmeklētājiem jau no pulksten vieniem dienā visiem būs iespēja jaunos talantus vērot darbībā!

Noskaidroti vēl vairāki jaunumi, kas skatītājus un dalībniekus pārsteigs 1. augustā. Dragreisa starplaikos visiem par prieku dejos karsējmeitenes.lv, un, protams, sagaidāms šovs un paraugdemonstrējumi no mūsu draugiem – Latvijas Drifta Čempionāta. Tie skatītāji, kas iemalkos stiprākus dzērienus, varēs tikties ar atraktīvām meitenēm policijas stila tērpos, kuras patrulēs un piedāvās veikt testus ar Vācijas ceļu policijas praksē oficiāli izmantotajiem „Dräger” alkometriem. Savukārt DāvanuServiss.lv bērnu pilsētiņā mazos gaida batuti, piepūšamās atrakcijas, segway un izklaides teltis.

Biļetes cena līdz 31. jūlijam ir 6,- LVL. Bērniem līdz sešiem gadiem ieeja bez maksas, bet no septiņiem līdz 12 gadiem – 3,- LVL. Pasākuma dienā biļete maksās 7,- LVL. Biļetes nopērkamas visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās, kā arī DUS Statoil visā Latvijā. Skatītāji uz auto izstādi aicināti ierasties jau no plkst. 13.00, bet dragreisa sacensību finālbraucienu sākums – plkst. 16.00.

Mediju pārstāvji pieteikties akreditācijai, bet auto klubi dalībai izstādei aicināti, atsūtot pieteikumu uz [email protected]. Plašāka informācija par dragreisa un autošova dalībniekiem, jaunumiem un aktualitātēm – www.forsaza.lv

Dragreisa Kausa un Auto izstādes ģenerālsponsors – veselīgs enerģijas dzēriens DrinkMe. Oficiālā televīzija – Latvijas Mūzikas Kanāls, Oficiālais radio – European Hit Radio. Par drošību pasākumā rūpējas „Skorpions Apsardze”, drošības auto no „WESS Select”.

Pasākumu atbalsta: LAF, Narvesen, Motors24.lv, Uzvelckreklu.lv, Capital FM, Cinamon, Zebra, Fantasy Park, SEMS, TV24, EasyGet.lv, Auto Euro, Autonews.lv, Travelnews.lv, VIPI.lv, Postfactum.lv, Oho.lv, BMWPower.lv, MotoPower.lv, Getaway.lv, EkoPolise, DelfiAuto.lv, Corporate, Mobil Plus ADV, Hobijauto.lv, Apbalvojumu Darbnīca, DāvanuServiss.lv, MOTUL, Paleto.lv, TSC Auto, Genarts, Latakko, Hankook, Skorpions Apsardze, Karsējmeitenes.lv un Discomania.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40391517sec.