Autobrava atklāj jauno autosalonu un iepazīstina ar Ssang Yong krosoveru Tivoli

Piektdien, 9.oktobrī, Rīgā, Biķernieku ielā 145 tika atklāts SIA Autobrava jaunais autosalons un ar Dienvidkorejas autoražotāja Ssang Yong krosovera Tivoli prezentāciju atzīmēta šī autoražotāja atgriešanās Latvijas tirgū pēc septiņu gadu prombūtnes. Autobrava salona atklāšanas pasākuma laikā interesentiem bija iespēja ne tikai tuvāk iepazīties ar kompakto krosoveru Tivoli, bet arī doties testa braucienā ar SIA Autobrava pārstāvēto auto zīmolu Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai, Suzuki, Isuzu, kā arī Ssang Young automašīnām.

“Jauna autosalona atklāšana viennozīmīgi ir liels notikums un ļoti svarīgs mirklis Autobravas attīstībā. Atklāšanas pasākumā, kurā īpašu noskaņu radīja dīdžeja Toma Grēviņa izvēlētā mūzika, vēl nebijušā veidā varēja iepazīties ar mūsu pārstāvēto auto zīmolu automašīnām. Piemēram, Roberto Meloni dziedāja serenādi par Alfa Romeo, bet dejotāji Agra Daņiļeviča vadībā caur deju iepazīstināja ar citiem auto zīmoliem. Šis autosalons ir 5 gadu darba auglis, ar ko lepojamies un ko saskatām kā jaunu sākumu turpmākai darbībai un attīstībai,” stāsta Autobravas direktors Andris Sivickis.

Autobrava jaunā auto kompetenču centra plašajās telpās, kuru kopējā platība ir 7200 m2, varēs iegādāties ne tikai Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Young automašīnas, bet arī tiks sniegti visaugstākā līmeņa servisa pakalpojumi. Esošo un topošo klientu spēkratiem salonā tiks nodrošināti gan tehniskās apkopes un garantijas, gan citi pakalpojumi. Turklāt jaunā autosalona apmeklētājiem pieejama plaša autostāvvieta. Tikai oktobrī – jaunā salona atklāšanas mēnesī, Autobrava auto cienītājiem sagādājusi arī īpašu dāvanu – šajā mēnesī visiem Autobrava autosalonā piedāvātajiem automašīnu modeļiem sarūpētas īpašas cenas.

Autosalona atklāšanas pasākumā neviltotu klātesošo interesi izraisīja Ssang Yong jaunais, kompaktais krosovers Tivoli, kuru raksturo mūsdienīgs vizuālais veidols, ekonomisks dzinējs, kā arī augsta līmeņa drošības aprīkojums. Šis auto aprīkots ar modernu 1,6 l benzīna dzinēju un MacPherson tipa priekšējo piekari, kas nodrošina pirmklasīgu komfortu un kustības stabilitāti arī lielā ātrumā. Turklāt krosovera radītāji īpaši domājuši par pasažieru drošību - 71% no virsbūves konstrukcijas veido tērauda sakausējums un auto standarta komplektācijā ietilpst 7 drošības spilveni, kas mazina triecienspēku bīstamo iedarbību iespējamās sadursmes gadījumā.

Ssang Yong krosovers pieejams četrās dažādās krāsās un tam ir 5 gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma. Auto cena Ssang Yong oficiālā dīlera Autobrava salonos – sākot no 14,290 eiro.

Šī gada 1.augustā, pievienojot esošajam portfelim (Fiat, Alfa Romeo un Jeep autorizētajai pārstāvniecībai Latvijā) četrus jaunus auto zīmolus Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong, Autobrava kļuva par vienu no lielākajiem auto dīleriem Baltijā. Uzņēmums auto tirgū darbojas jau piekto gadu un piedzīvo iespaidīgu un ilgstošu tirdzniecības un apgrozījuma kāpumu. 2014. gadā uzņēmums pārdeva 442 automašīnas, par 29 % vairāk nekā 2013. gadā, laikā, kad jaunu automašīnu tirgus Latvijā kopumā pieauga tikai par 19 %. Pērn Autobrava apgrozījums piedzīvojis gandrīz divas reizes lielāku kāpumu (par 89 %) nekā 2012. gadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40467191sec.