Ar Budget nomas auto trīs Itālijas pilsētās šajā pavasarī vēl izdevīgāk

Nedēļas nogales ceļojumi uz kādu no Eiropas pilsētām ir lielisks veids, kā uz pāris dienām atstāt ierasto vidi. Ja vēl jūsu rīcībā ir auto, šāds ceļojums kļūst vēl aizraujošāks. Jūs varat doties, kurp "acis rāda" un neraizēties par sabiedriskā transporta pieejamību, laika grafiku un pareizās pieturvietas atrašanu sev svešajā pilsētā Turklāt līdz šī gada 31. maijam spēkā ir auto nomas BUDGET īpašais nedēļas nogales piedāvājums tiem, kas par savu galamērķi izvēlējušies Itāliju.

Ja plānojat aprīlī vai maijā doties brīvdienās uz Romu, Milānu vai Venēciju, izvēlieties nedēļas nogali. Ceļojumiem, kas nav garāki par trīs dienām (ceturtdiena – sestdiena vai piektdiena – svētdiena), BUDGET piedāvā ļoti patīkamu cenu automašīnas nomai – aprīlī sākot no 12 € dienā, maijā - no 15.50 € dienā. Lieliska iespēja atpūsties un atklāt jaunas vietas, kur līdz šim nav būts.

Ja vienu no trim atpūtas dienām esat veltījuši pilsētas apskatei, tad atlikušās divas dienas dodieties ārpus tās. Kā zināms, Roma ir ne tikai Itālijas galvaspilsēta, bet arī Lacio reģiona administratīvais centrs. Savukārt pats Lacio reģions ir pazīstams ar senām vīna darīšanas tradīcijām un gleznainām dabas ainavām. Apmeklējiet Albano ezeru, kura krastā paceļas Gandolfo pils – Romas pāvesta vasaras rezidence. Reģionā atrodamas arī seno etrusku kapenes, aplūkojamas Romas impērijas lielākās ostas pilsētas Ostia Antica senās būves un vairāk nekā divus tūkstošus gadu senās Romas imperatora Adriana villas drupas.

Milāna ir Lombardijas reģiona centrs un viena no skaistākajām šī reģiona vietām ir Komo ezers un tā apkārtne. Ezers atrodas Alpu kalnu dienvidu nogāzē un ir viens no dziļākajiem Eiropā. Tā krastos izbūvētas greznas, iespaidīgas arhitektūras villas un iekopti krāšņi dārzi. Lombardija slavena ar neparastām kulinārijas tradīcijām un šis ir reģions, kur lielākoties brūvē itāļu alu nevis vīnu.

Venēcija ir Veneto reģiona galvenā pilsēta. Veneto ir lielākais vīna darīšanas reģions Itālijā., kas nozīmē lielisku iespēju nogaršot un iegādāties dažādus vīnus. Savukārt pusceļā starp Milānu un Venēciju atrodas Garda ezers ar populāriem apskates objektiem un plašām atpūtas iespējām.

Izvēlieties, uz kuru Itālijas pilsētu doties, un rezervējiet auto BUDGET interneta vietnē www.budget.lv. Rezervācija iespējama arī klātienē BUDGET Auto nomas birojos starptautiskajā lidostā Rīga vai 11. novembra krastmalā 29.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35045099sec.