Budget piedāvā ar mierīgu sirdi doties pāri visai Itālijai

Tiem, kas plāno šovasar apceļot Itāliju ar automašīnu, vērts ielūkoties auto nomas kompānijas Budget piedāvājumos. Piemēram, Itālijas apceļotājiem izstrādāts īpašs piedāvājums "Peace of Mind" ("Prāts mierīgs"), kas ietver neierobežotu nobraukumu, apdrošināšanu pret bojājumiem, zādzību, autovadītāja civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu un GPS navigāciju. Jūs samaksājat konkrētu summu un varat doties ceļā bez bažām.

Šoreiz, kad jūsu rīcībā ir auto, iespējas ir daudz plašākas un varat apmeklēt dažādus Itālijas reģionus, kur iepriekš nav būts vai kas nav iekļauti tradicionālajos tūrisma maršrutos. Valsts ziemeļrietumos atrodas Lombardijas reģions, ko uzskata par romānikas stila arhitektūras dzimteni, reģionā ir daudz greznas pilis un krāšņas baznīcas. Tuvāk Francijas robežai ir Pjemonta, kas slavena ar vīna darīšanas tradīcijām. Pjemontas vīna dārzi pat iekļauti UNESCO pasaules mantojuma sarakstā.

Braucot uz dienvidiem jūs šķērsojat Emīlijas-Romanjas reģionu, kas piedāvā lieliskas atpūtas iespējas pie Adrijas jūras. Savukārt Vidusjūras pusē atrodas Toskāna, kas izcila ar savām kultūrvēsturiskajām un dabas ainavu vērtībām. Toskāna lepojas arī ar unikālām kulinārijas tradīcijām un ir nozīmīgs vīna ražošanas centrs.

Vēlaties braukt vēl tālāk? Jūs sagaidīs Umbrija – vienīgais Itālijas reģions, kam nav pieejas jūrai. Lacio reģions aicina iegriezties mūžīgajā pilsētā Romā, bet Kampānija lepojas ar teju 1300m augsto vulkānu Vezuvs, kas joprojām ir aktīvs. Pavadiet laiku senajā ostas pilsētā Neapolē un, braucot vēl tālāk uz dienvidiem, izbaudiet romantisko un krāšņo Amalfi piekrasti, gar kuru 54 km garumā ved līkumots ceļš gar klintīm un kalniem.

Vēlaties nokļūt Itālijas zābaka kontūras "papēdī"? Tad jābrauc uz Apūliju, kas slavena ar vissenākajiem olīvkokiem pasaulē, sarkanvīnu, trulli mājiņām (īpašas arhitektūras namiņi, kas būvētas no kaļķakmens, ar rūķu mājiņām līdzīgu konusveida jumtu) un gleznainām Vidusjūras ainavām.Mēs pieminējām tikai nelielu daļu no tā, kur jūs varat doties ar automašīnu ceļojumā pa Itāliju. Lai izvēlētos piemērotāko maršrutu un auto, aicinām ielūkoties Budget interneta vietnē www.Budget.lv, kur auto varat rezervēt kaut tūlīt (jānorāda BCD numurs J460600), vai apmeklēt Budget Auto nomas birojus starptautiskajā lidostā Rīga vai 11. novembra krastmalā 29.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58065987sec.