Ar Budget ceļojums pa Maltu ar auto – par 15% izdevīgāk

Pagariniet vasaru un dodieties jaukā atvaļinājumā uz Vidusjūru – uz Maltu! Lai atpūta būtu izdevusies, jums būs nepieciešams auto un te talkā nāks auto nomas kompānija Budget. Rezervējot automašīnu līdz 2016. gada 17. martam ar saņemšanas datumu no š.g. 1. oktobra, jūs iegūsiet 15% atlaidi.

Starp citu, tieši rudens Maltā ir vispiemērotākais klimata ziņā mums, ziemeļniekiem. Tad beigusies lielā vasaras svelme, laiks ir patīkami silts, Vidusjūras vēji maigi un ūdens temperatūra kā radīta peldēšanās priekiem. Malta ir viena no mazākajām valstīm Eiropā (tikai 316 kvm) un izvietojusies uz vairākām nelielām salām Vidusjūras centrālajā daļā. Visos laikos Malta bijusi kā savdabīgs krustpunkts jeb "tilts", kur satiekas Eiropas, Āzijas un Tuvo Austrumu kultūrvide. Brīnišķīgas ainavas, senas celtnes, mūsdienīgi kūrorti un neticamām leģendām apvītas apskates vietas. Lai to visu apskatītu, automašīna ir obligāta.

No Latvijas jūs vispirms nokļūsiet Maltas galvaspilsētā Valletā, kas lepojas ar daudz krāšņiem arhitektūras pieminekļiem – gan baroka laika pilīm un baznīcām, gan austrumnieciskiem tempļiem un svētvietām. Savulaik Maltas sala kalpoja kā atslēga uz varu Vidusjūrā, tāpēc uz salas tika uzcelti ap 50 cietokšņi, no kuriem daļa aplūkojama arī mūsdienās. Valletas tuvumā atrodas vairāki kūrorti, kas piedāvā bagātīgas atpūtas iespējas, sākot no zvilnēšanas jūras krastā vai pie baseina līdz līksmam burziņam naktsklubos līdz rīta gaismai.

Neraugoties uz nelielo teritoriju, uz Maltas salas ir vairākas ievērības cienīgas pilsētas. Piemēram, kādreizējā galvaspilsēta Mdina, kas atrodas uz viena no augstākajiem Maltas pakalniem. Te saglabājusies senatnīga viduslaiku aura ar vēsturiskām celtnēm, tostarp nocietinājumu mūriem, no kuriem paveras skaists skats pāri visai salai.

Maltas arhipelāga otra lielākā sala ir Gozo, kas kā vēsta leģendas, esot bijis varenās burves Kalipso mājoklis. Uz Gozo ved prāmis, kas pārvadā arī automašīnas, tāpēc nokļūšana uz šo fantastisko zemes stūrīti būs vienkārša un ērta. Gozo ir ļoti krāšņa, te ir jūras līči ar zeltainām pludmalēm ar dzidri ziliem ūdeņiem, kas kā radīti niršanai, slavenais Azūra logs (Azure Window) – viena no visvairāk fotografētajām vietām pasaulē, galvaspilsēta Viktorija lepojas ar senu kultūrvēsturi, piedāvājot īstu baudījumu acīm un dvēselei.

Ar auto apbraukājot gan Maltu, gan Gozo salu, jūs atklāsiet daudz skaistu ainavu. Maltas arhipelāga salās ļaudis nodarbojas ar vīnkopību, un skatu priecēs plaši vīnogu lauki. Piestājiet pie kādas no mazajām vīna darītavām un nobaudiet maltiešu vīnus. Piekrastē ļaudis nodarbojas ar zvejniecību un krodziņos varēsiet nobaudīt lieliskus ēdienus no jūras veltēm. Maltas kūrorti piemēroti gan laiskiem atpūtniekiem, gan aktīvās atpūtas cienītājiem, kas aizraujas ar sērfošanu, burāšanu un zemūdens peldēšanu.

Pagariniet vasaru un rezervējiet auto Budget interneta vietnē www.budget.lv ar BCD numuru L786300.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67993808sec.