Uz Ziemeļameriku ar Budget nomas auto par līdz 10% izdevīgāku cenu

Ceļošana ar automašīnu pa Ziemeļameriku ir sapnis, ko vēlētos piepildīt daudzi. ASV un Kanāda ir valstis, kur var ceļot gadiem un vienmēr atklāt ko jaunu. Vienā atvaļinājumā doties uz ziemeļiem, nākamajā uz dienvidiem, vēl citreiz braukt uz valsts vidieni. Šādu iespēju piedāvā arī auto nomas kompānija Budget, kas līdz pat šī gada 15. decembrim piedāvā automašīnas īri Ziemeļamerikā ar līdz 10% atlaidi.

Tā ir lieliska iespēja apceļot kaut nelielu daļu Ziemeļamerikas daļu pašu spēkiem.  Doties pa savu izplānoto maršrutu un apmeklēt arī vietas, kas tradicionālajos tūrisma bukletos nav iekļautas. Ar ko sākt? Tas būs jūsu ziņā, mēs varam tikai piedāvāt dažas idejas. Varbūt tas būtu ceļojums gar vienu vai otru ASV okeāna krastu? Ap 2000 km šķir Ņujorku no Maiami Floridā, bet no Sietlas ASV rietumu krastā līdz Sandjego pie Meksikas robežas ir ap 1700 km. Šajā maršrutā ir daudz nacionālo parku, augstu kalnu un fantastisku skatu, noteikti iegriezieties Sanfrancisko un, protams, sapņu un kino pilsētā Losandželosā.

Ja vēlaties baudīt rudens dabas krāšņumu, ir  vērts doties iekšzemē – gar Kanādas un ASV robežu. Slavenā Jeloustonas (Yellowstone) nacionālais parka apmeklējums vien ir tā vērts. Parks slavens ar geizeriem, karstajiem avotiem un citiem ģeotermāliem veidojumiem. Jeloustonas nacionālā parka teritorijā dzīvo daudz grizlilāču, vilku, bizonu un aļņu. Ceļojot pa kontinenta austrumu puses ASV ziemeļdaļu, noteikti apmeklējiet Niagāras ūdenskritumu. No šejienes nav tālu līdz Kanādas pilsētām Toronto vai Monreālai. Savukārt Kanādas un ASV Atlantijas okeāna piekraste šajā reģionā sola brīnišķīgas pludmales ainavas jebkurā gadalaikā.

Ja vien laiks ir jūsu sabiedrotais, iespaidiem un kontrastiem bagātākais nenoliedzami būs brauciens šķērsu pāri visai ASV - no Ņujorkas ASV austrumu krastā līdz Losandželosai rietumu krastā. Šāda ceļa attālums ir ap 4000 km un tiek šķērsots nepilns desmit ASV štatu.  Šāds brauciens paliks atmiņā uz mūžu.

Ņemot vērā, ka tāla ceļojuma plānošana ir nopietns pasākums, aicinām apmeklēt auto nomas kompānijas Budget Latvija birojus Vecrīgā, 11. novembra krastmalā 29, vai starptautiskajā lidostā Rīga. Profesionāli konsultanti palīdzēs jums atrisināt visus jautājumus saistībā ar auto rezervāciju, nomu, apdrošināšanu u.c., piedāvājot iespējami izdevīgāko risinājumu. Savukārt rezervāciju varat veikt jau laikus vietnē www.budget.lv ievadot piedāvājuma numuru  BCD H033103.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45617199sec.