Aicina veloekskursijā pa grupas Prāta Vētra pēdām Jelgavā

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar “Pepijas velomāniju” aicina sestdien, 21.jūlijā, plkst. 11 piedalīties veloekskursijā “Prāta Vētras ceļš no skolas aktu zāles līdz arēnai” ar interesantiem stāstiem, veltītiem populārās mūzikas grupai “Prāta Vētra”, kas 1989.gadā dibināta Jelgavā.

Dienā, kad “Prāta Vētra” atklās koncertturneju “Skārda bungu tūre” un ar pirmo koncertu uzstāsies savā dzimtajā pilsētā, visi interesenti aicināti doties veloekskursijā un izzināt grupas puišu sendienu piedzīvojumus dažādās Jelgavas vietās.

Veloekskursiju 20 kilometru garumā pa Jelgavu vadīs gide, veloentuziaste Zane Grava (“Pepijas velomānija”), kura jau piekto reizi organizē ekskursiju pa pazīstamās latviešu grupas pēdām pilsētā.

Veloekskursijas maršrutā paredzēts doties gar bērnudārzu "Zemenīte", kur pirmās gudrības smēlušies Kaspars Roga un Renārs Kaupers, Jelgavas Mūzikas skolu, kuru absolvējis Māris Mihelsons, bijušo Jelgavas 1.ģimāziju, kur mācījušies puiši, un citām vietām. Ekskursijā iespējams piedalīsies arī viena no "prātnieku" skolotājām, kura dalīsies ar saviem atmiņu stāstiem par puišu bērnību un jaunību. Ekskursijas laikā paredzētas arī erudīcijas spēles un citi pārsteigumi.

Lai piedalītos veloekskursijā, līdzi jābūt velosipēdam tehniski labā stāvoklī, laikapstākļiem piemērotam apģērbam, apaviem, dzeramajam ūdenim. Iespējama velosipēdu noma, iepriekš sazinoties ar “Pepijas velomāniju” pa tel. 29733112.

Veloekskursija „Prāta Vētras ceļš no skolas aktu zāles līdz arēnai” sāksies 21.jūlijā pulksten 11 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa, Akadēmijas ielā 1. Atgriešanās plānota ap pulksten 15.00. Dalības maksa EUR 2.50, skolēniem EUR 1.50. Iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32852197sec.